Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Známemu rapperovi sa narodila dcéra: Zlý chlapec sa zmenil na dojatého ocka, takéto jej dal meno

Rapper Wale Zobraziť galériu (4)
Rapper Wale

LOS ANGELES - Americký rapper Wale sa stal otcom. Tridsaťjedenročný interpret a jeho priateľka Claudia Alexis Jourdan v piatok privítali na svete dcérku.

Šťastný otecko sa o radostnú správu podelil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Až dodnes som nikdy neplakal a nesmial sa zároveň,” napísal. Dvojica, pre ktorú je dievčatko prvým potomkom, jej dala meno Zyla Moon Oluwakemi.

Wale, vlastným menom Olubowale Victor Akintimehin, je rodák z Washingtonu, jeho rodičia však pochádzajú z Nigérie. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2005, keď vydal mixtape s názvom Paint A Picture. Jeho debutová štúdiovka Attention Deficit sa dostala na pulty obchodov v novembri 2009, pričom na nej hosťovali napríklad Lady Gaga, Pharrell, K'naan alebo Bun B. Nasledoval album Ambition (2011), ktorý debutoval na druhom mieste rebríčka Billboard 200.

Tretiu štúdiovku s názvom The Gifted uviedol na trh v júni 2013, pričom s ňou dobyl spomínaný rebríček. Vlani v marci predstavil štvrtú štúdiovú nahrávku s názvom The Album About Nothing. Wale sa tiež podieľal na kompiláciách Self Made Vol. 1 (2011, Self Made Vol. 2 (2012) a Self Made Vol. 3 (2013). 

 

Overjoyed . I keep the most important things in my life so far away from people because I'm sensitive . Quite possibly too sensitive to even be in this business nevertheless I spoke on the downward spiral that ensued after complications with my previous child... For that reason I kept this very private as I prayed every day to receive this blessing . Thank You to all my friends so many , Iman/Teyana . Draya and O.Mel and Robyn. Finn Balor Neil Lawi. Bryson, Kehlani WizardEd.. So many ppl that stayed up wit me and talked me thru such a sensitive subject ... I named my album SHiNE when I knew my babygirl was on the way ...I want to be a better man than I ever been. I'm so flawed I'm so imperfect and the world knows it... I just want to honestly be the best version of myself I can be.. My focus is renewed I'm infinitely in love with my princess and I truly appreciate all the love you have shown her and how understanding many people who knew were .imma keep workin on me and pray to God I can design a young princess who flourishes to an absolute queen .. I got u baby ... U go girl .. You are my everything and I'll see to it we SHiNE my precious Zyla

Viac o téme: Wale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu