Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zdravotné problémy Rity Ory: Hospitalizácia!

Rita Ora Zobraziť galériu (6)
Rita Ora (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Britskú speváčku a herečku Ritu Oru museli v stredu v dôsledku vyčerpanosti nakrátko hospitalizovať. Informovala o tom samotná interpretka, ktorá zverejnila prostredníctvom služby Instagram záber z nemocnice. Ten však už medzičasom zmazala.

Na fotografii bolo vidieť, ako 25-ročná rodáčka z kosovskej Prištiny leží na nemocničnom lôžku, pričom má zavedenú infúziu. "Dnešok bol celkom náročný, ale dostávam sa z toho. Ďakujem vám všetkým za podporu! Milujem vás!" napísala speváčka, ktorá pravdepodobne v deň kolapsu nakrúcala reklamu pre značku spodnej bielizne, ktorej je tvárou. 

Rita Sahatçiu Ora sa krátko po narodení presťahovala s rodinou z Prištiny do Londýna, kde vyrastala. Ako speváčka sa po prvý raz predstavila v roku 2007 v skladbe Awkward Craiga Davida. V roku 2012 sa jej podarilo upútať v skladbe DJ Fresha s názvom Hot Right Now. Na vrchol britského singlového rebríčka sa dostala aj s vlastnými skladbami How We Do (Party), R.I.P. (feat. Tinie Tempah) a I Will Never Let You Down. V auguste 2012 vydala zatiaľ jediný album Ora, pričom s ním dobyla UK Chart. Príležitostne sa venuje aj herectvu. Zahrala si napríklad v snímkach Šmejdi (2004), Päťdesiat odtieňov sivej (2015) či Bojovník (2015). 

Viac o téme: Rita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu