Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Geissenka vymenila Róóóberta za svalnáča: Je z neho totálne hotová!

Carmen Geiss bola zo svalnáča úplne pobláznená. Zobraziť galériu (7)
Carmen Geiss bola zo svalnáča úplne pobláznená. (Zdroj: Facebook)

SAINT TROPEZ - V objatí s iným mužom! Kde sa zjaví ukričaná Carmen Geiss (50), tam zvyčajne nesmie chýbať ani jej blonďavý manžel Róbert (51). Viacerí fanúšikovia televíznych hviezd z Nemecka však nedávno zostali poriadne prekvapení. Svojská pracháčka sa totiž na facebooku chválila fotkami s chlapom, ktorý toho s jej milovanou polovičkou nemal veľa spoločného.

Hoci Carmen a Robert Geissenovci tvoria zohratú dvojicu a ich manželstvo trvá krásnych 21 rokov, známy pracháč by sa mal mať zrejme na pozore. Príležitostná speváčka akoby začala chytať druhú pubertu. V týchto dňoch sa totiž na facebooku pochválila fotkami s polonahým svalnáčom, ku ktorému sa nadšene túli. 

„Našla som ho v Saint Tropez,” pripísala k záberu blondínka, pričom pridala aj ďalšie fotky, na ktorých je vidno svalnáčovo telo. „Fúha, čo na toto povie Robert?” kládli si otázku fanúšikovia. Zároveň riešili, kto je ten bradatý a vlasatý muž, z ktorého bola Carmen taká hotová. Padli viaceré tipy aj na Brada Pitta. Pravedpodobnejšia je ale verzia, že je to len nejaký neznámy fešák, ktorý dvojnásobnú mamičku až príliš zaujal...

Čo na toto povie Róóóbert?
Zobraziť galériu (7)
Čo na toto povie Róóóbert?  (Zdroj: Facebook)

Carmen Geiss bola zo svalnáča totálne nadšená. Fotky jeho tela zverejnila na svojom facebookovom profile.
Zobraziť galériu (7)
Carmen Geiss bola zo svalnáča totálne nadšená. Fotky jeho tela zverejnila na svojom facebookovom profile.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu