Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najšokujúcejšie FOTO Geissenky: Prebóóóha, veď ona sa vydávala len v podväzkoch!

Carmen Geiss ako nevesta. Zobraziť galériu (9)
Carmen Geiss ako nevesta. (Zdroj: Facebook)

KOLÍN - Mein Gott! Hoci by sa mohlo zdať, že Geissenovci už verejnosť nijako neprekvapia, opak je pravdou. Carmen (51) totiž na facebooku zverejnila svadobné fotografie, ktoré vyrazia dych každému. Uškriekaná blondínka sa totiž vydávala v šatách, ktoré pozostávali najmä z erotického negližé a priesvitného topu.

V októbri minulého roka zverejnila Carmen Geiss na facebooku svadobnú fotku s Róóóbertom. Urobila tak, lebo oslavovali 21. výročie sobáša. Na spomínanom zábere boli pracháči zvečnení len do pol pása. Preto nečudo, že keď Carmen v týchto dňoch zavesila na web fotografie svojich svadobných šiat, skríkli - Preboha! - mnohí fanúšikovia. 

Ako vidno, Geissenka sa vydávala v dosť extravagantných šatách. Tie pozostávali z bieleho korzetu, priesvitného topu, podväzkového pásu, pančušiek a vlečky. Celá tak pôsobila dojmom, akoby si zabudla obliecť sukňu. Nuž, Róóóbert nebol zrejme jediný, komu pri pohľade na ňu padla sánka. 

V roku 2014 Carmen v rozhovore pre RTL prezradila, že svoju lásku s Róóóbertom spečatili počas pracovnej cesty v Las Vegas. „Na prípravy sme mali málo času. Vtedy sme tam akurát pracovali na katalógu, tak sme využili rovno príležitosť a vzali sme sa,” poznamenala blondínka. 

Carmen Geiss sa vydávala v takýcht ehm... šatách.
Zobraziť galériu (9)
Carmen Geiss sa vydávala v takýcht ehm... šatách.  (Zdroj: Facebook)

Carmen a Róóóbert Geissenovci ako nevesta a ženích.
Zobraziť galériu (9)
Carmen a Róóóbert Geissenovci ako nevesta a ženích.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu