Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Obrovská radosť v prominentnej rodine: Clintonová porodila!

Chelsea Clinton Zobraziť galériu (6)
Chelsea Clinton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES- Dcéra Billa a Hillary Clintonovcov Chelsea sa stala dvojnásobnou matkou. Tridsaťšesťročná rodáčka z mesta Little Rock v Arkansase porodila v sobotu manželovi Marcovi Mezvinskému syna. Rodičia sa rozhodli dať chlapčekovi meno Aidan.

Novopečená dvojnásobná mamička sa pochválila novinkou v ten deň prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Marc a ja sme ohromení vďakou a radosťou z narodenia nášho syna Aidana," napísala. Radostnú správu potvrdili prostredníctvom oficiálneho vyhlásenia aj jej prominentní rodičia.

"Sme nadmieru šťastní, že sme sa príchodom nášho vnuka Aidana Clinton Mezvinského, ktorý sa narodil v sobotu 18. júna 2016, stali dvojnásobnými starými rodičmi. Nesmierne sa tešíme a sme vďační za to, že Chelsea a Marc privítali na svete Charlottinho malého brata. Chelsea a Aidan sú obaja v poriadku a užívajú si toto výnimočné obdobie" uviedli. 

Chelsea Clinton sa vydala za Marca Mezvinského, ktorý je investičný bankár, v roku 2010. Randiť spolu začali v roku 2005, pričom zásnuby sa konali o štyri roky neskôr. Dvojica žije v New Yorku a má spolu spomínanú dcéru Charlotte, ktorá sa narodila 26. septembra 2014. 

Viac o téme: Chelsea Clinton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu