Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Exmilenka Miley Cyrus dráždi mužov, ženy, všetkých: Vďaka tomuto telu je najsexi ženou roka!

Stella Maxwell právom kráľuje rebríčku najsexi žien, čo poviete?! Zobraziť galériu (9)
Stella Maxwell právom kráľuje rebríčku najsexi žien, čo poviete?! (Zdroj: instagram/Maxim)

LOS ANGELES - Tá by mala chodiť všade len vyzlečená! Stella Maxwell (26) sa síce do povedomia čitateľov bulváru dostala vďaka mileneckej afére s kontroverznou speváčkou Miley Cyrus (23), no môže sa pochváliť viacerými modelingovými úspechmi. V uplynulých dňoch sa jej podaril ďalší triumf, keď ju pánsky magazín Maxim zvolil za najsexi ženu roka 2016. Ako dôkaz poslúžia fotky, na ktorých pózuje blondínka nahá.

Sexepíl z nej srší na všetky strany! Stella Maxwell je jedným z anjelikov Victoria´s Secret, no svoje krivky ochotne predvádza aj pri akejkoľvek inej príležitosti. Najnovšie na stránkach známeho magazínu Maxim, ktorý ju označil za najsexi ženu roka 2016.

Šarmantná blondínka sa pri tej príležitosti postavila pred objektív a spoločne s fotografom Gillesom Bensimonom, ktorý má 72 rokov, vytvorili poriadne dráždivé zábery. Stella na nich pózuje prevažne vyzlečená a vystavuje tak na obdiv svoj dokonalý zadoček, či obliny pŕs. Chlapi však v prípade tejto sexbomby nemajú veľmi šancu. Otvorene sa totiž priznáva, že je lesbička.

Stella Maxwell skrýva pod šatami telo hodné obdivu.
Zobraziť galériu (9)
Stella Maxwell skrýva pod šatami telo hodné obdivu.  (Zdroj: instagram/Maxim)

Stella Maxwell nemá s nahotou žiaden problém. Potvrdila to aj počas fotenia pre pánsky magazín Maxim, ktorý ju zvolil za najsexi ženu roka 2016.
Zobraziť galériu (9)
Stella Maxwell nemá s nahotou žiaden problém. Potvrdila to aj počas fotenia pre pánsky magazín Maxim, ktorý ju zvolil za najsexi ženu roka 2016.  (Zdroj: instagram/Maxim)

Viac o téme: Miley CyrusStella Maxwell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu