Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Stará, ale jará! Sharon Stone so 60-tkou na krku a bez bielizne

Sharon Stone Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone (Zdroj: profimedia.sk)

SAN FRANCISCO - Ešte nepatrí do starého železa! Hoci Sharon Stone ostávajú do okrúhlej 60-tky len dva roky, ešte stále má šarmu a sexepílu na rozdávanie. V súkromí síce občas prekvapí výzorom babičky, na spoločenských podujatiach je ale vždy tou krásavicou, ktorá tromfne aj mladšie ročníky. Šmrncovná blondínka si to naposledy namierila na červený koberec v odvážnej róbe a bez podprsenky. Pozrite, ako jej to svedčalo!

Vek nerieši! Že si Sharon Stone z pribúdajúcich rokov nerobí zbytočné vrásky, potvrdila svetu, keď minulé leto pózovala pred objektívom úplne nahá. Fotografie boli síce trošku retušované, ale nikto nemôže poprieť, že hviezda filmu Základný inštinkt vyzerá aj na prahu 60-tky fantasticky. 


Sharon Stone šokuje holými fotkami: Ukázala vyholený rozkrok aj 57-ročné telo!


Šmrncovná blondínka sa o svoju pleť a figúru dôsledne stará. Odmenou jej je zovňajšok, ktorý herečke môže väčšina rovesníčok len závidieť. Aj preto si Sharon mohla na nedávnu akciu obliecť odvážnu čipkovanú róbu s pikantným detailom. Ten odhalil, že umelkyňa nechala podprsenku doma.

Pri pohľade nižšie pôsobila Stone dojmom, že pod šatami nemá ani nohavičky. Pre takéto prípady siahajú dámy po gaťkách telovej farby. Povedzme si však úprimne, keď sa blondínka preslávila chodením naostro vo filme Základny inštinkt, je dosť možné, že tomu ostala verná aj v súkromí. 

Sharon Stone si aj ako 58-ročná môže obliecť takéto odvážne šaty.
Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone si aj ako 58-ročná môže obliecť takéto odvážne šaty.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sharon StoneZákladný inštinkt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu