Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nepozornú hviezdu zradili bikiny: Ale jej trvalo, kým si to všimla!

Sharon Stone Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone (Zdroj: profimedia.sk)

VENICE BEACH - Vykukla jej! Že je Sharon Stone aj vo svojich 58 rokoch poriadna šupa, o tom niet pochýb. Herečka to potvrdila nedávno, keď na sociálnych sieťach zverejnila momentku v bikinách. Sporo odetú ju počas víkendu nafotili i paparazzi. Tým však blondínka ukázala oveľa viac, než mala zrejme v pláne.

Ups! Hoci šarmantná herečka Sharon Stone starne o čosi pomalšie než jej rovesníčky, aj ona je len bežnou smrteľníčkou. Ani jej sa teda nevyhýbajú trapasy a nepríjemné situácie. Jedna taká sa jej prihodila počas víkendu, keď sa slnila na pláži. Ako na potvoru, neďaleko boli prítomní paparazzi. 

Sharon si spoločne s kamarátkou užívala slnečné lúče a oddych. Na sebe mala bikiny, v ktorých nevyzerala vôbec zle. Vo chvíľke nepozornosti sa však herečke vrchný diel plaviek posunul a bolo jej vidno bradavku. 

Známa blondínka si toto pikantné odhalenie hneď nevšimla. Paparazzi cvakali ostošesť a odfotili si ju z všetkých možných uhlov. Kým si to Sharon uvedomila, prešla dlhšia chvíľke a potom si neposlušné plavky zahanbene napravila. 

Sharon Stone zradil vrchný diel bikín a paparazzom nechtiac ukázala bradavku.
Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone zradil vrchný diel bikín a paparazzom nechtiac ukázala bradavku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu