Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sharon Stone ukázala sestru: Všetci čumeli iba do jej výstrihu!

Sharon Stone Zobraziť galériu (8)
Sharon Stone (Zdroj: SITA)

NASHVILLE - Podobajú sa?! Sharon Stone (58) sa počas uplynulého týždňa zúčastnila udeľovania cien Country Music Awards, kde na pódiu odovzdávala sošku jednému z ocenených. Na čevenom koberci robila blondínke spoločnosť jej sympatická sestra Kelly. Tá však na seba veľa pozornosti nestrhla. Nestarnúca herečka si totiž obliekla krásnu róbu s poriadne odvážnym výstrihom.

Stále si to môže dovoliť! Hoci Sharon Stone má už bližšie k 60-tke, než 50-tke, svojím vzhľadom kedykoľvek tromfne aj mladšie dámy. Nestarnúca herečka sa totiž pýši štíhlou figúrou, pestovanou pleťou a v očiach má rovnakú iskru ako v čase, keď sa nakrúcal film Základný inštinkt.

Aj outfity, ktoré blondínka nosí do spoločnosti, sú zväčša také, že mnohé jej rovesníčky by na ne nenabrali odvahu. Počas uplynulého týždňa zavítala Sharon na odovzdávanie cien Country a výberom róby opäť nesklamala. Herečka stavila na šaty s hlbokým výstrihom, v ktorých však vôbec nepôsobila vulgárne. Práve naopak, veľmi jej to svedčalo.

Herečka vytiahla do spoločnosti svoju sestru Kelly. Tá sa síce nemôže pochváliť tip-top postavičkou, no úsmev má rovnako pekný ako Sharon. Čo poviete? 

Sharon Stone vzala do spoločnosti svoju sestru Kelly.
Zobraziť galériu (8)
Sharon Stone vzala do spoločnosti svoju sestru Kelly.  (Zdroj: profimedia.sk)

Sharon Stone sa fotkou so svojou sestrou Kelly pochválila aj na facebooku.
Zobraziť galériu (8)
Sharon Stone sa fotkou so svojou sestrou Kelly pochválila aj na facebooku.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu