Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Smrť speváka Princa (†57): Opiáty alebo AIDS!?

Spevák Prince Zobraziť galériu (4)
Spevák Prince (Zdroj: TASR)

MINNEAPOLIS - Čo ho zabilo?! Príčina smrti speváka Princa sa stále vyšetruje, polícia preto ešte nedala médiám žiadne oficiálne stanovisko. Objavili sa však informácie, že umelca netrápila chrípka, ale predávkovanie opiátmi. Veľká skupina fanúšikov si zas myslí, že ich idol trpel chorobou AIDS.

Pred týždňom skončil spevák Prince v nemocnici. Pre jeho zlý zdravotný stav núdzovo pristávalo lietadlo, podľa hovorkyne však bojoval len s chrípkou. No včera už zarmútila svet správa o umelcovej smrti. 


Hovoril si Prince, ale bol to kráľ. Svet hudby prišiel o jednu z najväčších ikon

Tvorivý velikán či definícia hudby... Prečítajte si, ako hviezdy spomínajú na Princa


Okamžite sa samozrejme začalo špekulovať o príčinách. Portál TMZ.com prišiel so správou, ktorú mu vraj potvrdilo niekoľko zdrojov. Princovi bola údajne poskytovaná pomoc po predávkovaní opiátmi. „Viaceré zdroje nám povedali, že Prince sa ponáhľal do nemocnice a doktori mu dali „save shot”... Zvyčajne robený preto, aby sa potlačili účinky opiátov,” píše sa na webe. Umelec následne odmietol zostať pod 24-hodinovým dozorom a po troch hodinách zo zdravotníckeho zariadenia odišiel. 

Mnohí fanúšikovia však na sociálnych sieťach diskutujú o vážnej chorobe. Už pod prvými článkami o smrti legendy sa objavili názory, že mal AIDS. Mnohým totiž nesedí, že by ich idol zomrel po banálnej chrípke. Ak jeho mediálna zástupkyňa hovorila o chrípke pravdu, predpokladá sa, že ju skompikovalo ešte iné oslabenie imunity. 

Navyše, minulý týždeň stránka blindgossip.com publikovala správu o tom, že ďalšia celebrita má AIDS. Meno zverejnené nebolo. Malo ísť o veľmi populárnu osobu, ktorá sa aktuálne objavovala v správach a má za sebou pestrú sexuálnu minulosť. Portál dokonca zašiel tak ďaleko, že predpovedal skorú smrť daného človeka. Či išlo naozaj o Princa, zatiaľ nevieme. 

Viac o téme: Prince
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu