Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Táto láska je ozdobou Hollywoodu! Aj po 34 rokoch sa cmúľajú ako tínedžeri

Goldie Hawn a Kurt Russell sa na Hollywoodskom chodníku slávy takto pusinkovali. Zobraziť galériu (7)
Goldie Hawn a Kurt Russell sa na Hollywoodskom chodníku slávy takto pusinkovali. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nevedel sa od nej odlepiť! Dlhoročné partnerstvá nie sú v šoubiznise celkom bežné. K dvojiciam, ktorým to priam ukážkovo klape patria aj herci Goldie Hawn (71) a Kurt Russel (66). Tí boli vo štvrtok v centre pozornosti, keď im na Hollywoodskom chodníku slávy udeľovali hviezdy. Dvojica rozdávala prítomným šťastné úsmevy a prišiel aj rad na intímnosti.

Oslava talentu aj lásky! V takomto duchu sa nieslo štvrtkové odhaľovanie hviezd na Chodníku slávy. Jeho súčasťou sú už aj herci Goldie Hawn a Kurt Russell, ktorí krásnych 34 rokov tvoria pár. Aj tento fakt bol počas podujatia viackrát vyzdvihnutý. 

Ak by niekto o láske hollywoodskej dvojice pochyboval, pohľad na zaľúbencov by ho presvedčil. Kurt nedokázal zo svojej partnerky spustiť oči. Nečudo, Goldie bola oblečená v kvetinových šatách a vyzerala fantasticky. Herec ju dokonca počas pózovania fotografom láskyplne bozkával.   

Pýtate sa v čom tkvie tajomstvo ich dlhotrvajúceho vzťahu? Na prekvapenie mnohých, Goldie tvrdí, že v tom, že nie sú manželia. „Ak by som si ho vzala, už dávno sme rozvedení. Manželstvo je veľmi zaujímavý psychologický jav. Ak sa potrebujete cítiť k niekomu pripútaní, tak potom je to pre vás to pravé. Keď ale chcete byť nezávislí a máte dostatok peňazí, tak je potom lepšie ostať akoby slobodní. Máte možnosť robiť svoje rozhodnutia spolu alebo osamote. My sme takto šťastní a sme radi, že sme si to takto zvolili,” vyjadrilas av jednom z rozhovorov nestarnúca herečka. 

Goldie Hawn a Kurt Russell sa na červenom koberci takto vášnivo bozkávali.
Zobraziť galériu (7)
Goldie Hawn a Kurt Russell sa na červenom koberci takto vášnivo bozkávali.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Goldie HawnKurt Russell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu