Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Seriáloví zaľúbenci si dali rande po rokoch: Zostarnutí, no stále majú šmrnc!

Fran Drescher a Charles Shaughnessy ako pestúnka Franny a pracháč Maxwell Sheffield. Zobraziť galériu (9)
Fran Drescher a Charles Shaughnessy ako pestúnka Franny a pracháč Maxwell Sheffield. (Zdroj: Columbia TriStar)

LOS ANGELES - Roky im na šarme vôbec neubrali! Herci Fran Drescher (58) a Charles Shaughnessy (61) sa v 90. rokoch stretli pri nakrúcaní obľúbeného seriálu Pestúnka Franny. V ňom stvárnili opatrovateľku a prachatého vdovca, ktorí si k sebe hľadali cestu, až napokon sa do seba zaľúbili. V súkromí sú umelci dodnes priateľmi. Nedávno absolvovali stretnutie, kde si zrejme zaspomínali aj na staré časy.

Aj dnes sa k sebe túlia! Hoci sú vzťahy v šoubiznise často povrchné, nájdu sa v ňom aj skutočné priateľstvá. Mnohé vznikli napríklad medzi hercami, ktorí pred kamerami stvárnili zaľúbencov. Príkladom sú napríklad Fran Drescher a Charles Shaughnessy, známi zo seriálu Pestúnka Franny. 

Dvojica nedávno potešila svojich priaznivcov na facebooku spoločnou fotografiou. Charles a Fran sa stretli na narodeninovej párty svojej kolegyne Renée Taylor. Tá v spomínanom počine stvárnila mamu pestúnky Franny. „Je veľmi milé vidieť vás znova spolu. Dúfam, že ste si oslavu užili,” znel jeden z komentárov pod záberom.    

A hoci mnohí fanúšikovia by boli radi, keby seriáloví zaľúbenci tvorili pár aj v súkromí, realita je iná. Fran žila dlhých 20 rokov v manželstve s Petrom Marcom Jacobsonom, ktorý sa po rozvode priznal, že je gay. V roku 2014 povedala svoje "áno" o šesť rokov mladšiemu miliardárovi Shiva Ayyadurovi, ktorý je držiteľom patentu na e-mail. Charles už 33 rokov miluje svoju ženu Susan Fallender, s ktorou má dve deti. 

Franny a Maxwell Sheffield si po rokoch opäť padli do náručia.
Zobraziť galériu (9)
Franny a Maxwell Sheffield si po rokoch opäť padli do náručia.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Fran DrescherPestúnka FrannyCharles Shaughnessy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu