Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Holá Kim Kardashian valcuje internet: Svet sa z nej takto smeje!

Kim Kardashian sa so svetom podelila o fotku svojho nahého tela. Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian sa so svetom podelila o fotku svojho nahého tela. (Zdroj: instagram a twitter)

LOS ANGELES - Bolo jej to treba?! Hoci je Kim Kardashian (35) už dovojnásobnou mamičkou, vždy si nájde čas aj na svojich fanúšikov. Popri materských povinnostiach stíha byť aktívna na sociálnych sieťach, kde robí všetko pre to, aby na seba strhla pozornosť. V týchto dňoch napríklad zverejnila nahú fotku, ktorá nezostala bez povšimnutia. Pozrite, ako si vtipálkovia na známej hviezde zgustli!

Kim Kardashian patrí medzi najvplyvnejšie celebrity súčasnosti a verejnosť sa delí na dva tábory. Jeden svojskú televíznu hviezdu nemôže ani vystáť, zástupcovia druhého ju zbožňujú, opičia sa po nej a sledujú, čo je v jej živote nové. 

Počas tohto týždňa narobila Kim rozruch fotografiou, na ktorej pózuje celkom nahá, pričom intímne partie a bradavky si scenzúrovala čiernymi pásmi. Mnohí ju hneď začali ospevovať, ako fantasticky po nedávnom pôrode vyzerá. Objavili sa však aj špekulácie, že momentka je neaktuálna, keďže má na nej Kim blonďavé vlasy. 

Samotná Kardashianka tieto dohady nekomentovala. Má kopec roboty s tým, aby reagovala na kritiku zo strany iných prominentných dám. „Ak nám chce Kim ukázať ešte nejakú časť jej tela, ktorú sme nevideli, tak to musí prehltnúť fotoaparát,” vyjadrila sa na twitteri herečka a komička Bette Middler. Jej mladšia kolegyňa Chloe Moretz dvojnásobnej mamičke odkázala, že by mala mladé ženy radšej viesť k tomu, aby svetu ponúkali viac než len svoje nahé telo. 

Okrem kritiky musí Kim čeliť aj zosmiešňujúcim kolážam, ktoré zaplavili internet. Výber z nich nájdete v GALÉRII. 

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu