Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pred objektívom zvodná cica, mimo neho... Oj, Spiderman by o ňu ani nezakopol!

Áno, pozeráte sa na jednu a tú istú ženu - herečku Kirsten Dunst. Zobraziť galériu (10)
Áno, pozeráte sa na jednu a tú istú ženu - herečku Kirsten Dunst. (Zdroj: profimedia.sk, California Style)

LOS ANGELES - To je rozdiel! Kirsten Dunst (33) je mnohým divákom známa ako kráska, ktorá poplietla hlavu komixovému hrdinovi Spidermanovi v rovnomennom filme. Poriadne provokatívna je známa herečka aj na stránkach marcového vydania magazínu California Style. Väčšina mužskej populácie by však z hviezdnej blondínky rozhodne nebola paf, keby ju stretla počas všedného dňa. Na záberoch, ktoré sa paparazzom podarilo urobiť, má od fešandy veru ďaleko.

Kirsten Dunst sa živí hereckým chlebíčkom už od útleho veku a na konte má stvárnenie rôznych postáv. Blondínka, známa napríklad aj z počinu Spiderman, je pred kamerami stále aktívna. Nájde si však čas i na pózovanie pred objektívom fotografa. Naposledy svojím šarmom ozdobila časopis California Style, kde je sexi, hoci pózovala oblečená.     

Bežné ženy pri pohľade na tieto zábery zblednú závisťou. Zbytočne. Bez šikovných rúk stylistov, vizážistov, kaderníkov a grafikov je Kirsten šedou myškou, ktorá by sa hravo stratila v dave. Potvrdzujú to aj zábery bulvárnych fotografov. Tí zvečnili blondínku bez štipky mejkapu, v kvetovaných šatách a svetríku ako po babke. Povedzme si úprimne, ako sexi kočka z magazínu teda Kirsten nevyzerala. 

Keď vezmú Kirsten Dunst do parády stylisti, vizážisti, kaderníci, fotografi a grafici, mení sa na sexi cicu.
Zobraziť galériu (10)
Keď vezmú Kirsten Dunst do parády stylisti, vizážisti, kaderníci, fotografi a grafici, mení sa na sexi cicu.  (Zdroj: California Style)

Kirsten Dunst si mnohí diváci spájajú s filmom Spiderman. Jeho prvá časť sa nakrúcala v roku 2002.
Zobraziť galériu (10)
Kirsten Dunst si mnohí diváci spájajú s filmom Spiderman. Jeho prvá časť sa nakrúcala v roku 2002.  (Zdroj: Columbia Pictures)

Kirsten Dunst si počas všedných dní na imidž sexi krásky nepotrpí. Paparazzi ju nafotili nenalíčenú a v asexuálnom outfite.
Zobraziť galériu (10)
Kirsten Dunst si počas všedných dní na imidž sexi krásky nepotrpí. Paparazzi ju nafotili nenalíčenú a v asexuálnom outfite.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kirsten DunstSpiderman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu