Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Taylor Swift provokuje nielen milenca: mini šaty, MAXIMÁLNY sexepíl!

Taylor Swift si na rande so svojím miláčikom obliekla šaty, ktoré priviedli na hriešne myšlienky každého, kto speváčku v ten večer stretol. Zobraziť galériu (7)
Taylor Swift si na rande so svojím miláčikom obliekla šaty, ktoré priviedli na hriešne myšlienky každého, kto speváčku v ten večer stretol. (Zdroj: profimedia.sk a instagram)

SANTA MONICA - Je to kočka! Speváčka Taylor Swift (26) a DJ Calvin Harris (31) tvoria aktuálne jeden z najsympatickejších párov šoubiznisu. Zaľúbenci sú spolu necelý rok a ruka v ruke si bežne dajú rande v nejakej vychytenej reštaurácii. Počas uplynulého týždňa dostali zaubenci chuť na talianské špeciality. Plavovláska prišla na večeru oblečená v sexi outfite, ktorý odhaľoval jej dokonale tvarované nohy. Niet pochyb, že hviezdne stehienka boli pre prítomných chlapov ako magnet.

Talentovaná, zbožňovaná i krásna! Taylor Swift je považovaná za miláčika Ameriky a jednoznačne patrí medzi top hviezdy súčasnosti. Darí sa jej však nielen v pracovnej oblasti, ale aj na poli lásky. V marci to bude rok, čo randí s najlepšie zarábajúcim DJ-om Calvinom Harrisom. Toho jej nepochybne závidia davy tínedžeriek. Pri pohľade na sympatickú plavovlásku sa však netreba čudovať, že je z nej známy Škót úplne paf. 

Taylor si je vedomá svojich predností, čo potvrdzuje napríklad outfit, v ktorom si pred pár dňami vyšla na večeru. Speváčka stavila na krátke šaty siahajúce ledva po zadok a odhaľujúce celý chrbát. Výrazný červený rúž a luxusné sandáliky na podpätkoch jej sexepíl len pridali. 

Calvin však nebol jediným mužom, ktorý išiel na plavovláske oči nechať. Svojich päť minút slávy si aktuálne užíva mladík menom Ricky Selby. Ten sa nachádzal v rovnakej reštaurácii ako zaľúbenci a mal to šťastie, že si mohol s nimi zapózovať rovno pri ich stole. Fotkou sa samozrejme pochválil na instagrame. „Skvelá večera s mamou a otcom,” znel mladíkov komentár. A nešetril tiež lichôtkami na adresu fešnej speváčky. „Ona je taká krásna. Och,” rozplýval sa Ricky. Zdieľate jeho názor?  

Taylor Swift vyzerala v sexi šatách fantasticky.
Zobraziť galériu (7)
Taylor Swift vyzerala v sexi šatách fantasticky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Taylor SwiftCalvin Harris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu