Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Svetový fenomén po piatkovej autonehode: Opäť na pódiu!

Calvin Harris Zobraziť galériu (5)
Calvin Harris (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Škótsky dídžej a producent Calvin Harris by mal po piatkovej autonehode začať vystupovať už tento týždeň. Na pódiá by sa mal vrátiť po tom, ako v piatok do jeho auta počas cesty na letisko v Los Angeles narazila 16-ročná vodička.

Tridsaťdvaročného rodáka z mesta Dumfries, ktorý utrpel malé poranenia na tvári, previezli do nemocnice a neskôr ho prepustili. Hudobník pre zranenia musel zrušiť dve víkendové vystúpenia.

Calvin Harris, vlastným menom Adam Richard Wiles, vydal prvý album I Created Disco v roku 2007. Nasledovali nahrávky Ready For The Weekend (2009), 18 Months (2012) a Motion (2014). Na konte má single ako I'm Not Alone, You Used To Hold Me, Bounce (feat. Kelis), Feel So Close, Let's Go (feat. Ne-Yo), We'll Be Coming Back (feat. Example), Sweet Nothing (feat. Florence Welch), Summer, Outside (feat. Ellie Goulding) či Pray to God (feat. Haim). Harris zložil a produkoval piesne pre speváčky Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor, Cheryl Cole či Rihannu. Magazín Forbes ho v rokoch 2013 až 2015 označil za najlepšie plateného dídžeja. Rovnaký magazín ho vlani zaradil do zoznamu najlepšie platených celebrít a spolu so speváčkou Taylor Swift ovládol rebríček najlepšie platených celebritných párov. Harris je tiež Mužom roka 2015 podľa magazínu Glamour. 

Viac o téme: Calvin Harris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu