Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Fešná modelka dobyla červený koberec: Žiadne gaťky, holá pipina!

Cally Jane Beech je krásna žena, ktorá vie ako upútať. Zobraziť galériu (10)
Cally Jane Beech je krásna žena, ktorá vie ako upútať. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Všetky oči na ňu! Hoci britská modelka Cally Jane Beech (23) nie je príliš známa, na svojom zovňajšku a výzore si dáva záležať tak, akoby patrila medzi vychytené hviezdy. Potvrdila to na tohtotýždňovej premiére filmu Daddy´s Home, na ktorú zavítala ako jeden z hostí. Tmavovláska prišla nahodená v dráždivých červených šatách a pod nimi bola naostro. To bolo pri pohľade na ňu jasné hádam každému.

Krásna a odvážna! Taká je modelka Cally Jane Beech, ktorá má na konte aj účinkovanie v reality šou Love Island. Modrooká tmavovláska sa pred pár dňami zúčastnila slávnostného premietania komédie Daddy´s Home, kde sa jej podarilo strhnúť na seba všetku pozornosť.   

Dopomohli jej k tomu dráždivé červené šaty. Tie odhaľovali tmavovláskin chrbát, takže každému bolo jasné, že kráska nechala podprsenku doma. Po červenom koberci sa však Cally premávala aj bez gatiek. Sukňa mala totiž vysoké rozparky z oboch strán, ktoré začínali dosť vysoko. 

Hoci odvážne modely bývajú často zradné, tmavovláska sa pikantnému trapasu vyhla. Nuž, príklad by si od nej mohla zobrať nejedna známejšia hviezda.  

Cally Jane Beech na seba strhla pozornosť vďaka odvážnym šatám, pod ktoré si nevzala spodnú bielizeň.
Zobraziť galériu (10)
Cally Jane Beech na seba strhla pozornosť vďaka odvážnym šatám, pod ktoré si nevzala spodnú bielizeň.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Cally Jane Beech
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu