Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdy obľúbenej reality šou v šoku: 26-ročný fešák sa obesil v parku!

Mike Thalassitis Zobraziť galériu (5)
Mike Thalassitis (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Nedokážu sa z toho spamätať! Šoubiznis vo Veľkej Británii smúti. Dôvodom je nečakaná smrť futbalistu Mikea Thalassitisa (†26), známeho z viacerých reality šou. Svalnáč si podľa všetkého siahol na život sám. Jeho bezvládne telo bolo nájdené na strome v parku neďaleko jeho domova.

Mike Thalassitis síce v našich končinách nebol známy, avšak vo Veľkej Británii sa zviditeľnil účinkovaním v reality šou Love Island a Celebs Go Dating. Niektorí ho poznali aj vďaka športovej kariére - profesionálne hrával futbal. 

V sobotu ráno zasiahli jeho nabližších a priateľov tie najhoršie správy. Sympatický mladík zomrel. Informácie o jeho smrti potvrdili policajti aj jeho manažér. Mike mal spáchať samovraždu. Vraj sa obesil. 

Jeho priatelia a kamaráti sú zrútení. Na sociálnych sieťach mu posielajú odkazy a spomínajú na neho. Sú viaceré dohady, prečo si Mike siahol na život. Nedávno mu zomrel najlepší kamarát a pred pár dňami aj milovaná babička, o ktorú sa staral. Športovec mal vraj tiež dlhy. „Jeho životný štýl bol dosť nákladný. V poslednom čase veľa nezarábal. A zvlášť po tom, keď bol babičkiným ošetrovateľom,” uviedol pre médiá zdroj z jeho okolia. 

Mike Thalassitis bol vo Veľkej Británii známy. Často chodieval na rôzne spoločenské akcie.
Zobraziť galériu (5)
Mike Thalassitis bol vo Veľkej Británii známy. Často chodieval na rôzne spoločenské akcie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Mike Thalassitis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu