Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Seriálový Sherlock zaskočil verejnosť: Fanúšikovia sa nedokážu prestať rehotať!

Benedict Cumberbatch je známy napríklad ako seriálový detektív Sherlock. Zobraziť galériu (8)
Benedict Cumberbatch je známy napríklad ako seriálový detektív Sherlock. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Preboha, je to vôbec on?! Túto otázku si pri pohľade na najnovšiu podobu herca Benedicta Cumberbatcha (39) kladú mnohí fanúšikovia. Obľúbený predstaviteľ detektíva Sherlocka z rovnomenného seriálu totiž v čiernej parochni, s vyholeným obočím a nalakovanými nechtami vyzerá ako nepodarená kópia speváčky Cher. Nečudo, že jeho priaznivci sa priam zadúšajú smiechom.

Na topkách sme vás už informovali, že komédia z modelingového prostredia - Zoolander sa po 15 rokoch dočkala svojho pokračovania. Film by sa mal dostať do kín budúci rok a tvorcovia v týchto dňoch pustil von prvý oficiálny trailer. V počine, samozrejme, nebudú chýbať Ben Stiller a Owen Wilson. Okrem ústredných postáv sa však na plátne objavia aj ďalšie hviezdy so zvučnými menami. Spomenúť možno Justina Bibera, Kanyeho Westa s manželkou Kim Kardashian, Arianu Grande, Lewisa Hamiltona, či Penélope Cruz. 


Pozrite si tiež: Penélope Cruz navlečená v latexe: Oops, veď je to celá Britney Spears! 


Ako prezrádza trailer, účinkovanie v bláznivej komédii prijal aj britský herec Benedict Cumberbatch. Ten stvárnil modela androgýna, teda chlapa, ktorý vyzerá ako žena. V maskérni si herca vzali pekne do parády. Okrem dámskych šiat vyfasoval aj parochňu s dlhými čiernymi vlasmi a lak na nechty. 

Nečudo, že fanúšikovia seriózne pôsobiaceho herca zostali v šoku. „Haha, ja sa nedokážem prestať rehotať. Vyzeráš ako Cher,” komentoval Benedictovu novú podobu jeden z nich. „Blázon. Toto musím určite vidieť,” pridal sa ďalší. Čo na Sherlockov nový imidž hovoríte vy? Je podľa vás presvedčivý?

Benedict Cumberbatch vyzerá v komédii Zoolander 2 ako kópia speváčky Cher.
Zobraziť galériu (8)
Benedict Cumberbatch vyzerá v komédii Zoolander 2 ako kópia speváčky Cher.

VIDEO: Trailer k filmu Zoolander 2.

Zoolander 2 - trailer

Viac o téme: SherlockBenedict CumberbatchZoolander 2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu