Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Manželka seriálového detektíva sa opekala na slnku: Brucho vpred a hore bez!

Benedict Cumberbatch svoju tehotnú manželku starostlivo natieral krémom na opaľovanie. Zobraziť galériu (5)
Benedict Cumberbatch svoju tehotnú manželku starostlivo natieral krémom na opaľovanie.

BORA BORA – Milujúci a pozorný! Tieto prívlastky dokonale vystihujú britského herca Benedicta Cumberbatcha (38), známeho napríklad aj z detektívneho seriálu Sherlock. Umelec si v týchto dňoch užíva medové týždne so svojou tehotnou manželkou Sophie Hunt (36), o ktorú sa vzorne stará. Novinárom sa podarilo zamilovanú dvojicu nafotiť počas pobytu na slnku, kde budúca mamička pútala pozornosť najmä veľkým bruškom a chýbajúcim vrškom bikín.

Benedict Cumberbatch a Sophie Hunt spečatili svoju lásku začiatkom februára, no na svadobnú cestu sa vydali až po nedávnom odovzdávaní Oscarov. Krátko po prestížnom podujatí sa prominentná dvojica vybrala na exotický ostrov Bora Bora, ktorý je považovaný za jednu z najkrajších a najlepších dovolenkových destinácií.

Zaľúbenci trávili svoje medové týždne v luxusnom bungalove, kde si užívali vzájomnú prítomnosť aj hrejivé lúče. Počas pobytu na slniečku nezabudla dvojica na ochranu a vzájomne sa natreli krémom na opaľovanie. Sympatická brunetka dokonca odhodila vrchný diel bikín, no prsia si dôsledne pridržiavala rukami.

Režisérka a herečka pútala ale oveľa väčšiu pozornosť vďaka brušku, ktoré sa jej každým dňom zväčšuje. Už čoskoro totiž privedie na svet svojho prvého potomka a zo seriálového Sherlocka tak urobí najšťastnejšieho chlapa na svete. Pri pohľade na to, aký pozorný je Benedict k svojej manželke, niet pochýb, že rovnako dobre mu pôjde aj otcovská rola. 

Benedict Cumberbatch svoju tehotnú manželku takto starostlivo natieral, aby sa na slniečku nespálila.
Zobraziť galériu (5)
Benedict Cumberbatch svoju tehotnú manželku takto starostlivo natieral, aby sa na slniečku nespálila.
4

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu