Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

18-kilová herečka utiekla hrobárovi z lopaty: Dostala 180 tisíc eur, takto teraz vyzerá!

Rachael Farrokh bola ešte pred pár mesiacmi vychudnutá na kosť. Zobraziť galériu (6)
Rachael Farrokh bola ešte pred pár mesiacmi vychudnutá na kosť.

WASHINGTON - Zachránili ju! V máji sme vás na topkách informovali o pomerne neznámej herečke Rachael Farrokh (38), ktorá sa vo svete zviditeľnila nie vďaka talentu, ale kvôli videu, v ktorom zúfalo prosila ľudí o pomoc. Kedysi krásna brunetka sa totiž vplyvom anorexie vyhladovala na 18 kilogramov a jej šance na prežitie boli skutočne mizivé. Báli sa jej aj samotní lekári. Zhruba po pol roku sa o vážne chorej žene znovu hovorí. Našťastie, ide o radostné správy.

Žije vďaka pomoci ľudí z celého sveta! Príbeh Američanky Rachael Farrokh, ktorá si v kolónke zamestnanie uvádzala herečka, chytil pred pár mesiacmi za srdce mnohých. Žena vážiaca 18 kilogramov využila silu internetu a prostredníctvom emotívnych videí začala svoj boj o prežitie. Jej stav bol natoľko vážny, že mala choré srdce, problémy s dýchaním, zlyhávala jej pečeň a každý pohyb jej spôsoboval ukrutné muky. 


Pozrite si tiež: Kedysi krásna herečka bojuje o život: Vyhladovala sa na 18 kíl, pohľad na ňu je hrozný!


Dobráci zo všetkých kútov zeme prispeli Rachael na nákladnú liečbu celkovo zhruba 180 tisíc eur. Vďaka tomu mohla byť hospitalizovaná na špecializovanej klinke v Portugalsku, kde odborníci robili všetko preto, aby sa brunetkin zdravotný stav a život znormalizoval. A snaha to nebola márna. 

Vychudnutej Američanke sa podarilo pribrať, o čom sa mohli presvedčiť aj diváci televíznej stanice NBC Southern California. Tá odvysielala reportáž z nedávneho pochodu upozorňujúceho na hrozby chorôb príjmu potravy, ktorého sa Rachael spoločne s manželom zúčastnila. „Mám obrovskú rodinu roztrúsenú po celom svete. Ľudia ma prijali a podporili v mojom boji,” poznamenala pred kamerami viditeľne zdravšia a silnejšia brunetka. Na základe vlastnej skúsenosti sa rozhodla pomáhať jedincom s podobnými problémami a šíri osvetu, ako sa týmto hrozným ochoreniam vyhnúť. 

Rachael Farrokh vyzerá dnes viditeľne lepšie ako pred polrokom.
Zobraziť galériu (6)
Rachael Farrokh vyzerá dnes viditeľne lepšie ako pred polrokom.

Viac o téme: AnorexiaRachael Farrokh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu