Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Žena Justina Timberlakea sa konečne objavila na verejnosti: Niet divu, že je do nej blázon!

Justin Timberlake nevedel od svojej ženy odtrhnúť oči. Zobraziť galériu (12)
Justin Timberlake nevedel od svojej ženy odtrhnúť oči.

NEW YORK - Materstvo jej prospieva! Jeden z najsympatickejších párov šoubiznisu tvoria spevák Justin Timberlake (34) a herečka Jessica Biel (33). Tí sa pred pol rokom stali rodičmi a ako vidno, narodenie synčeka ich lásku ešte viac znásobilo. Počas uplynulého týždňa si prominentní rodičia odbehli do spoločnosti a brunetka, známa najmä zo seriálu V siedmom nebi, sa ukázala na verejnosti prvýkrát od pôrodu. Pri pohľade na ňu musí byť každému jasné, prečo je interpet do nej tak bláznivo zamilovaný.

Stále to medzi nimi iskrí! Justin Timberlake a Jessica Biel tvoria zamilovaný pár zhruba 9 rokov s krátkou prestávkou. V roku 2012 sa zosobášili a pred šiestimi mesiacmi sa stali rodičmi chlapčeka, ktorému dali meno Silas. Dvojica sa netají tým, že si rodičovské povinnosti užíva. Popri tom však umelci nezanedbávajú ani svoje manželstvo.   

Napríklad Justin nedávno verejne vznal lásku svojej Jessice a namäkko bola nielen ona, ale aj mnohé iné ženy. „Baby, milujem ťa viac, ako dokážem vyjadriť slovami a viac, než sa dá povedať akoukoľvek piesňou,” povedal počas uvedenia do hudobnej siene slávy Timberlake. 

Pri pohľade na krásnu herečku sa spevákovi netreba vôbec čudovať. Dvojica sa počas uplynulého týždňa ukázala na podujatí Night Of Stars Gala. Išlo o herečkinu prvú spoločenskú akciu, na ktorej sa objavila od pôrodu. V elegantných smaragdovo zelených šatách vyzerala Jessica fantasticky a bezchybná bola tiež jej vizáž.  

Jessica Biel sa pol roka po pôrode pýši dobrou postavou.
Zobraziť galériu (12)
Jessica Biel sa pol roka po pôrode pýši dobrou postavou.


Mohlo by vás zaujímať: Fíha, veď ona je Slovenka: Pôvod známej hollywoodskej krásky prezradený!


Viac o téme: Justin TimberlakeJessica Biel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu