Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena 72-ročného podnikateľa ako z filmu pre dospelých: Naolejované vnady zahltili internet!

Geoffrey Edelsten a Gabi Grecko sú manželmi od júna 2015. Zobraziť galériu (9)
Geoffrey Edelsten a Gabi Grecko sú manželmi od júna 2015.

LOS ANGELES - Šup s ňou do porna! Američanka Gabi Grecko (26) skúšala preraziť vo svete ako modelka, módna návrhárka a DJ-ka. Zviditeľnila sa však až vzťahom a manželstvom s austrálskym podnikateľom Geoffreym Edelstenom (72). Ten si už zrejme búcha hlavu o stenu a ľutuje, že tejto slečne povedal svoje "áno". Prsaňa sa totiž na internete bežne pretŕča vulgárnym spôsobom a výrazne staršiemu biznismenovi dosť komplikuje život.

Keď podnikateľ Geoffrey Edelsten a jeho o 46 rokov mladšia priateľka Gabi Grecko oznámili svetu, že plánujú svadbu, len málokto veril tomu, že to je z lásky. Idylka v tomto netradičnom vzťahu príliš dlho nevydržala a prsnatá dievčina v týchto dňoch prišla s tým, že ju jej mužíček fyzicky napadol. 

Biznismen tieto obvinenia odmieta. Za všetkým je podľa jeho slov manželkina prehnaná žiarlivosť. Je úplne posadnutá tým, že mám niečo so svojou asistentkou. Je to blbosť. Dokonca ma nútila, aby som jej dal padáka. To som, samozrejme odmietol. Robí všetko pre to, aby mi ublížila,” povedal pre austrálsky Daily Mail nešťastný Edelsten.  

Všetko nasvedčuje tomu, že Gabi si začala už zháňať nového manžela. Jej profil na twitteri zahltili v uplynulých dňoch fotografie, na ktorých pózuje polonahá, s naolejovanými vnadami a vo vulgárnych pózach. Myslíte si, že sa jej takto podarí zbaliť nejakého nového pracháča?!

Gabi Grecko zahltila svoj profil na twitteri fotkami mastných pŕs.
Zobraziť galériu (9)
Gabi Grecko zahltila svoj profil na twitteri fotkami mastných pŕs.

Viac o téme: Gabi GreckoGeoffrey Edelsten
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu