Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Niekto by si mal zopakovať geografiu: Neuveríte, aký je spevák Sam Smith hlúpy!

Sam Smith
Sam Smith (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Anglický spevák Sam Smith v minulosti nevedel, kde sa nachádza Mexiko. Dvadsaťtriročný rodák z Londýna to v piatok ráno uviedol v šou Nicka Grimshawa v BBC Radio 1, kde v premiére predstavil skladbu Writing's on the Wall, ktorú nahral pre 24. film o agentovi Jamesovi Bondovi s názvom Spectre.

„Myslel som si, že Mexiko sa nachádza neďaleko Berlína. Viem, že je to hrozné. Bol som v tom, že leží v Európe, no potom som zistil, že to tak nie je. Teraz už som oveľa múdrejší,“ prezradil.

Samuel Frederick „Sam“ Smith je známy napríklad vďaka spolupráci na piesni Latch dua Disclosure. Podieľal sa tiež na singli La La La, ktorý v roku 2013 vydal producent Naughty Boy. V októbri 2013 mu vyšlo EP Nirvana a vlani prvý album In The Lonely Hour, ktorý obsahuje úspešné single Money On My Mind, Like I Can, I'm Not The Only One či Stay With Me. Nahrávka sa dostala na vrchol britského albumového rebríčka. Smith zvíťazil v ankete BBC Sound of 2014, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. Doteraz získal napríklad štyri Grammy, šesť MOBO Awards, tri BRIT Awards alebo tri Billboard Music Awards. 

 

Viac o téme: Sam Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu