Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Neuveriteľná premena hviezdneho syna: Schudol 80 kíl, nosí opätky a ženské šaty!

Earvin EJ Johnson schudol neuveriteľných 80 kíl. Zobraziť galériu (8)
Earvin EJ Johnson schudol neuveriteľných 80 kíl.

NEW YORK - Nového tela sa nevie nabažiť! Syn známeho basketbalistu Magica Johnsona (56) - Earvin, známy najmä pod prezývkou EJ (22), prešiel v poslednej dobe priam zázračnou premenou. Po operácii žalúdka totiž schudol zhruba 80 kíl a jeho telo vyzerá, v porovnaní s minulosťou, fantasticky. Zrejme preto si mladý homosexuál užíva svoju úchylku plnými dúškami. Po uliciach sa smelo promenáduje v dámskych outfitoch a topánkach na vysokých opätkoch.

Magic Johnson je považovaný za jedného z najlepších basketbalistov všetkých čias. V roku 1991 sa stal prvým svetovo známym športovcom, ktorý sa otvorene priznal k tomu, že je HIV pozitívny a dnes podporuje mnohé kampane zamerané na boj proti chorobe AIDS. V médiách sa okrem neho stará o rozruch aj jeho syn EJ.

Prominentného synáčika, ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v reality šou Rich Kids, dlhodobo trápila obezita. Zhruba pred rokom podstúpil operáciu, pri ktorej mu zmenšili žalúdok. Výsledok je mínus 80 kíl a doslova nové telo. To si EJ maximálne užíva a pretŕča ho prevažne v ženských outfitoch. „Veľmi rád ukazujem svoju kožu. Som tým posadnutý. Milujem všetky veci, ktoré sú priliehavé a sexi,” prezradil v rozhovore potomok známeho basketbalistu. 

EJ sa tiež netají svojou homosexuálnou orientáciou. „Ja a moja žena nášho syna milujeme a vo všetkom ho podporujeme,” povedal na margo toho Magic Johnson, ktorý potomkovi toleruje aj jeho slabosť na ženské outfity a opätky. 

Viac o téme: Earvin EJ JohnsonMagic JohnsonRich Kids
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu