Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda filmu Zachráňte Willyho! po rokoch: Je fešáčisko, no ani pes po ňom neštekne!

Jason James Richter sa zviditeľnil ako Jesse vo filme Zachráňte Willyho. Zobraziť galériu (6)
Jason James Richter sa zviditeľnil ako Jesse vo filme Zachráňte Willyho.

LOS ANGELES - Navždy ostane len detskou hviezdou! Jason James Richter (35) sa zviditeľnil v roku 1993, keď vo filme Zachráňte Willyho! stvárnil ústrednú postavu. Usmievavé chlapča s prenikavými modrými očami malo našliapnuté na celkom slušnú kariéru, no úspech spojený so spomínaným počinom sa hercovi nepodarilo prekonať. Dnes o ňom dokonca vôbec nepočuť, čo je veru škoda. Ako prezrádzajú fotky zo súkromia, z Jesseho vyrástol riadny sympaťák.

Šibalský úsmev mu zostal! Dojemný príbeh o priateľstve kosatky a dvanásťročného chlapca pozná hádam každý. Film Zachráňte Willyho! sa mnohým spája s detstvom a nepohrdú ním ani dospelí. Dočkal sa ešte dvoch pokračovaní a z Jasona Jamesa Richtera urobil malú hviezdu. Sympatický chlapec na kastingu tromfol ďalších 4 tisíc kandidátov a všetko nasvedčovalo tomu, že má pred sebou sľubnú kariéru.

Jason však, ako to v prípade mnohých detských hercov býva zvykom, veľkú dieru do sveta filmu neurobil. Účinkoval v pár častiach seriálu Sabrina-mladá čarodejnica a v treťom dieli Nekonečného príbehu. Zhruba pred desiatimi rokmi sa mihol ešte v seriáloch Kosti a Myšlienky vraha. Dnes však už o ňom nie je veľmi počuť. 

Pre portál OK! online však Richter prezradil, že s kamerami sa aj napriek tomu stýka. „Stále sa venujem herectvu. Práve som dokončil film s názvom High and Outside, kde stvárňujem šialeného motorkára. Pred tým som hral doktora v počine Inhumane a mal by som účinkovať aj vo westerne,” vymenoval svoje pracovné aktivity fešák, pričom snímky, v ktorých účinkuje, sa do kín nedostali. Zrejme ide o filmy, ktoré sa objavia v televízii, či na DVD. V minulosti účinkoval umelec v kapele Blueroot ako gitarista. 

Z Jasona Jamesa Richtera (vľavo) vyrástol sympaťák. Hviezdnu kariéru sa mu však urobiť nepodarilo.
Zobraziť galériu (6)
Z Jasona Jamesa Richtera (vľavo) vyrástol sympaťák. Hviezdnu kariéru sa mu však urobiť nepodarilo.

Viac o téme: Jason James RichterZachráňte Willyho
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu