Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávny Morgan Freeman v slzách: Jeho vnučku dobodal priateľ!

Morgan Freeman Zobraziť galériu (7)
Morgan Freeman (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Tridsaťtriročná E'Dena Hines bola nájdená v nedeľu ráno s bodnými ranami pred svojím domom v New Yorku, informoval časopis People s odvolaním sa na políciu.

Osemdesiatročný Freeman na Facebooku píše o "tragickom a nezmyselnom úmrtí" E'Deny Hines.
Mladá žena, ktorá bola tiež herečkou, bola vnučkou Freemanovej prvej ženy Jeanette Adair Bradshaw. Vychovával ju však Freeman so svojou druhou ženou Myrnou Colley-Lee. Za mŕtvu bola vyhlásená v nemocnici.

Polícia oznámila, že do väzby bol vzatý 30-ročný Lamar Davenport, ktorý bol údajne E'Deniným priateľom. O motíve násilnej smrti zatiaľ nie je nič známe. „Svet sa nikdy nedozvie o jej talente a o tom, koľko toho mohla ešte ponúknuť,” citoval People hollywoodskeho herca.

Podľa nydailynews.com svedok počul muža hovoriť formulky ako pri vymetaní diabla. Polícia uviedla, že citoval Bibliu a pritom bodal E'Denu. Útočníka nevzali do väzby, ale do zariadenia, kde sa musel podrobiť psychiatrickým vyšetreniam. Podľa niektorých zdrojov bol pod vplyvom alkoholu a drog. 

 

I want to acknowledge the tremendous outpouring of love and support my family has received regarding the tragic and senseless passing of my granddaughter Edena Hines. Thank you from the bottom of my heart. -M

Posted by Morgan Freeman on 16. august 2015

Morgan Freeman a E´Dena Hines
Zobraziť galériu (7)
Morgan Freeman a E´Dena Hines
 

​ 

Viac o téme: Morgan FreemanE’Den Hines
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu