Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hollywoodska herečka zo zvláštnymi sexnázormi: Po 12 rokoch ROZVOD!

Margaret Cho Zobraziť galériu (5)
Margaret Cho (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká komička, módna návrhárka, herečka a speváčka Margaret Cho požiadala súd, aby ju rozviedol s umelcom Alom Ridenourom, za ktorého sa vydala v roku 2003. Informoval o tom magazín People. Umelkyňa pred rokmi tvrdila, že sa s manželom dala dokopy, pretože obaja zdieľajú myšlienku, že nechcú mať počas života sex iba s jednou osobou.

Štyridsaťšesťročná rodáčka zo San Francisca doručila žiadosť o ukončenie manželstva na losangeleský súd túto stredu, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi. V dokumentoch sa tiež píše, že pár sa rozišiel už v septembri 2014. O tom, že dvojica už nie je spolu a plánuje sa rozviesť, informovali médiá vlani v decembri.

„Som vydatá za muža, no som bisexuálka, takže sa mi páčia aj ženy aj muži. Dali sme sa dohromady, pretože obaja zdieľame myšlienku, že nechceme mať počas života sex iba s jednou osobou,“ povedala herečka v auguste 2013 v talkšou The Real. V januári 2014 v šou Oprah Winfrey vysvetlila, že s 54-ročným Ridenourom sa pre otvorený vzťah rozhodli hneď, ako sa spoznali. „Myslím si, že ak máte otvorený vzťah, musíte mať určené hranice, pretože v konečnom dôsledku chcete mať s niekým monogamný vzťah po citovej stránke,“ uviedla komička.

Margaret Moran Cho pochádza z Kalifornie, no má kórejských predkov. Preslávila sa stand-up vystúpeniami, počas ktorých kritizuje spoločenské problémy súvisiace predovšetkým s farbou pleti alebo sexualitou. Je bojovníčkou za práva LGBTI ľudí. Zahrala si napríklad v seriáloch All-American Girl (1994 - 1995) a Môj nový tučný život (2009 - 2014), dráme It's My Party (1996), trileri Tvár toho druhého (1997), komédii Can't Stop Dancing (1999) či mysterióznom horore Zmeškaný hovor (2008). V auguste 2010 uviedla na trh album Cho Dependent. Má tiež vlastnú odevnú značku a vydala dve knihy.  

Viac o téme: Margaret Cho
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu