Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žiaľ v rodine známej speváčky: Mŕtve telo vyplavila rieka!

Annie Lennox Zobraziť galériu (6)
Annie Lennox (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Úrad šerifa okresu Dutchess v americkom štáte New York oznámil, že pravdepodobne našli telo nezvestného fotografa Iana Jonesa, priateľa Tali Lennox-Fruchtmann, ktorá je dcérou škótskej speváčky Annie Lennox.

Jones a Lennox-Fruchtmann sa v sobotu ráno plavili na kajaku po rieke Hudson, keď sa približne o 9:30 miestneho času prevrátili neďaleko obce Staatsburg. Polícia sa na miesto dostala asi o 20 minút neskôr. Dvadsaťdvaročnú Lennox-Fruchtmann z vody vytiahla posádka lode, ktorá sa plavila okolo. Jej stav si nevyžiadal hospitalizáciu.

Tridsaťdvaročného Jonesa však nedokázali počas víkendu nájsť. Až v pondelok popoludní našli neďaleko jachtárskeho klubu v meste Poughkeepsie telo muža, ktoré podľa Johna Wattersona z miestneho úradu šerifa zodpovedá opisu Jonesa. Poughkeepsie sa nachádza približne 20 kilometrov od Staatsburgu.

Úrady dnes plánujú vykonať pitvu, aby telo identifikovali a určili príčinu úmrtia. Polícia predpokladá, že za prevrátenie kajaka mohol silný prúd rieky, hoci rolu mohol zohrať aj alkohol. Jones ani Lennox-Fruchtmann navyše nemali záchranné vesty.  

Viac o téme: Annie Lennox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu