Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Erotická selfie blonďavej komičky: Preboha, veď ona je celkom holá!

Iliza Schlesinger si spravila selfie úplne nahá. Zobraziť galériu (9)
Iliza Schlesinger si spravila selfie úplne nahá.

LOS ANGELES - Nemá problém! Iliza Schlesinger (32) je v Amerike známa ako komička a bývalá frajerka hráča NHL Jamesa McLennana (44). Podobne, ako mnoho hviezd, aj ona podľahla trendu selfie a svojich fanúšikov pravidelne zásobuje rôznymi momentkami. Na jednej z nich ukázala, že má nielen zmysel pre humor, ale aj kopec odvahy. V kúpeľni sa totiž fotila celkom nahá.

Iliza Schlesinger patrí v Amerike medzi top komičky a pýši sa viacerými úspechmi. Svoju kariéru odštartovala po skončení vysokej školy a v roku 2008 sa stala prvou ženou a najmladšou víťazkou šou NBC Last Coming Standing. Je súčasťou viacerých programov a má aj vlastnú šou. 

Stand-up však nie je to jediné, čo sympatickú blondínku zamestnáva. Očividne si je vedomá toho, že byť vtipná nestačí, a tak poctivo maká aj na svojom zovňajšku. Jej profil na instagrame je plný fotiek z fitnescentra, či záberov zameraných na svaly.

Nedávno však Iliza svojich fanúšikov riadne prekvapila. Zverejnila totiž erotickú selfie priamo z kúpelne, na ktorej pózovala celkom nahá. „Idem sa vážiť. Och, ale som vzrušená,” pripísala k záberu komička, ktorá si bola zrejme vedomá toho, že rovnaké pocity vyvolá aj medzi svojimi priaznivcami. „Tvoje telo je úchvatné. Si hrozne sexi,” nešetrili komplimentami chlapi. Jeden z nich dokonca komičku požiadal o ruku. 

Americká komička Iliza Schlesinger má očividne nielen zmysel pre humor, ale aj kopec odvahy.
Zobraziť galériu (9)
Americká komička Iliza Schlesinger má očividne nielen zmysel pre humor, ale aj kopec odvahy.


Mohlo by vás zaujímať: Moderátorka vetrala silikóny: Toto tu ešte nebolo!


Viac o téme: Iliza Schlesinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu