Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Trapas z červeného koberca: Známa blondínka sa váľala po zemi!

Amy Schumer sa hodila prominentnej dvojici pod nohy. Zobraziť galériu (11)
Amy Schumer sa hodila prominentnej dvojici pod nohy.

NEW YORK – Ehm, o čo jej vlastne išlo?! Hranica medzi zábavou a trápnosťou je veľmi tenká. To by mal mať na pamäti hádam každý, kto sa živí humorom. Utorok večer na to akosi pozabudla známa komička Amy Schumer (33), ktorá sa zúčastnila prestížneho galavečera týždenníka Time. Blondínka pôvodne plánovala na červenom koberci zosmiešniť niekoho iného, no strápnila hlavne samú seba.

Americký týždenník Time pravidelne zverejňuje rebríček 100 najvplyvnejších ľudí sveta. Zastúpenie v ňom majú osobnosti z oblasti politiky, kultúry, športu, či šoubiznisu. Do prestížneho zoznamu sa tento rok dostali napríklad aj prominentní manželia Kanye West a Kim Kardashian, ktorí majú nielen priaznivcov, ale aj veľa neprajníkov.

Svojskú dvojicu očividne nemá príliš v láske ani komička Amy Schumer. Aspoň to tak vyzeralo na utorkovom podujatí, ktoré sa pri príležitosti zverejnenia rebríčka konalo. Keď totiž vyobliekaní Westovci pózovali prítomným fotografom, blondínka sa im to rozhodla prekaziť a z ničoho nič sa im hodila pod nohy.

Humoristka však svojím výkonom rapera a jeho polovičku vôbec nepobavila, práve naopak. Dvojica sa tvárila, akoby sa nič nebolo stalo a vôbec ich ani nenapadlo pomôcť Amy pri vstávaní. Rozpačité sú aj reakcie bežných ľudí. Skupinku z nich Schumer pobavila, podľa názorov iných zosmiešnila hlavne samú seba. Ku komu sa prikláňate vy?

VIDEO: Komička Amy Schumer chcela strápniť prominentnú dvojicu. No trapas vyrobila v prvom rade sama sebe. 

Amy Schumer - trapas

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu