Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Idylka u Geissenovcov je fuč: Tak zlé to ešte nikdy nebolo!

Carmen Geiss nevie svojim svokrovcom prísť na meno. Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss nevie svojim svokrovcom prísť na meno.

KOLÍN NAD RÝNOM - Nevedia si prísť na meno! Problémy a nezhody sú súčasťou takmer každej rodiny a neobchádzajú ani tie zámožné a prominentné famílie. Svoje by o tom vedela hovoriť televízna hviezda Carmen Geiss (50), ktorá už dva roky neprehovorila so svojimi svokrovcami. A podľa slov prachatej blondínky to ani do budúcna nevyzerá príliš ružovo.

Vzťahy na bode mrazu! Súčasťou nemeckej televíznej rodinky Geissenovcov boli vždy aj Robertovi rodičia Margret a Reinhold, ktorí sa kedysi bežne objavovali pred kamerami. V súčasnosti je však idylka prominentnej famílie minulosťou. Ako informuje bild.de, svojská Carmen so svokrovcami už dva roky nekomunikuje.  

Na verejnosť sa dostali informácie, že Carmen zakázala Robertovým rodičom, aby sa stretávali s vnučkami. Komunikovať s nimi vraj môžu len cez telefón ich opatrovateľky. „To je blbosť. Obaja k nám môžu prísť kedykoľvek na návštevu,” reagovala na margo toho blondínka.

Zároveň tiež priznala, že ona so svokrovcami nie je v žiadnom kontakte. „Sú to už dva roky. Príčinou sú deti, ale viac to nechcem konkretizovať,” dodala televízna hviezda. Na otázku, či si myslí, že sa ich vzťahy do budúcna zlepšia, reagovala vyhýbavo. „Netuším,” uzavrela v rozhovore pre bild.de Carmen. Nezhody medzi nevestou a svokrou sú vraj podľa nej celkom normálnym javom. 

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu