Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Škandalózne obdobie Piráta z Karibiku: Manželke hrozí 10 rokov basy!

Johnny Depp Zobraziť galériu (11)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

SYDNEY – Koncom mája si herec Johnny Depp vyrobil poriadny problém. Bez povolenia do Austrálie doviezol svojich dvoch psov, za čo mu hrozí pokuta vo výške 340-tisíc austrálskych dolárov (v prepočte 243-tisíc eur) alebo trest odňatia slobody až na 10 rokov. Známy Američan v tom však nie je sám. Trest totiž hrozí aj jeho manželke Amber Heard. Tú miestne úrady obvinili v dvoch bodoch z protizákonného privezenia zvierat a v jednom bode z falšovania dokladov. Rovnako ako manželovi, aj jej teraz hrozí 10 rokov vo väzení. Informovala o tom dnes agentúra AP.

V prvom prípade jej hrozí maximálne desať rokov väzenia a pokuta v prepočte 69.000 eur, v druhom prípade najviac jeden rok väzenia a pokuta 6900 eur. Heardová sa má postaviť pred súd v štáte Queensland 7. septembra. Zastupovať ju môžu i jej právnici, avšak vzhľadom na závažnosť obvinení sa pravdepodobne bude musieť dostaviť osobne.

Ak by aj došlo k odsúdeniu, 29-ročná Heardová, ktorá je tiež herečka, sa zrejme väzeniu vyhne, keďže inkriminované psy boli letecky vrátené z mesta Gold Coast do Spojených štátov ešte pred vypršaním 72-hodinovej lehoty. Ak by sa tak nestalo, domácim miláčikom menom Pistol a Boo by hrozilo úradmi nariadené utratenie.

Austrália má mimoriadne prísne karanténne predpisy, ktoré zamedzujú riziku rozšírenia chorôb ako besnota. Ten, kto chce so sebou priniesť do krajiny domáce zviera, musí požiadať o povolenie a najmenej desaťdňovú karanténu. Incident sa odohral v máji, keď bol hviezdny pár v Austrálii, kde Depp natáčal nový film.

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu