Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hriešny anjelik ukázal VŠETKO: Panebože, tá je ale sexi!

Elsa Hosk nemá s odhaľovaním svojho krásneho tela žiaden problém. Zobraziť galériu (10)
Elsa Hosk nemá s odhaľovaním svojho krásneho tela žiaden problém.

LOS ANGELES - Sexepíl z nej srší na všetky strany! Elsa Hosk (26) je anjelsky krásna modelka, ktorá už nejaký ten čas pracuje pre značku Victoria´s Secret. A hoci sa blondínka ukazuje prevažne v provokatívnej spodnej bielizni, nemá problém ani s úplnou nahotou. Potvrdila to aj počas fotenia pre aktuálne vydanie magazínu Lui, kde ukázala holé prsia aj zadoček.

Ako sexi stopárka! Tak sa najnovšie predviedla švédska modelka Elsa Hosk. Severská kráska sa dala nahovoriť na pózvanie pre pánsky magazí Lui, ktorý je povestný erotickými zábermi známych žien. Na jeho stránkach sa ukázali už v Evinom rúchu napríklad speváčka Rihanna, či topmodelky Gisele Bündchen a Kate Moss. 


Pozrite si tiež: 


Eroticky ladené zábery blondínky vznikli v exteriéri a Elsa na nich pôsobí dojmom, akoby bola na cestách. Pri pohľade na jej nahé prsia a zadoček niet pochýb, že by jej rád zastavil každý okoloidúci chlap. 

Elsa sa v rozhovoroch netají tým, že jej dokonalá postava je výsledkom pravidelného cvičenia. „Vďaka pohybu sa cítim sa zdravo a mám pocit, že vtedy robím aj správne rozhodnutia. Keď poľavím, prejaví sa to vo všetkých oblastiach môjho života. V tomto mám teda celkom rada rutinu,” povedala pre Harper´s Bazaar kráska, ktorá si občas pokojne dopraje aj pizzu, či slaninu. Môže si to dovoliť, čo poviete?!

Elsa Hosk má sexepílu na rozdávanie.
Zobraziť galériu (10)
Elsa Hosk má sexepílu na rozdávanie.

Viac o téme: Victoria´s SecretElsa Hosk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu