Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kelly z Beverly Hills rozkysla: To, čo skrýva pod šatami, je obrovské!

Jennie Garth v priebehu dvoch rokov viditeľne pribrala. Zobraziť galériu (5)
Jennie Garth v priebehu dvoch rokov viditeľne pribrala.

HAVAJ - Chutí jej! Herečka Jennie Garth (43) známa najmä účinkovaním v kultovom počine Beverly Hills 90210, je aktuálne šťastne zamilovaná. So snúbencom Davidom Abramsom a svojimi troma dcérami si v týchto dňoch užíva na dovolenke, kde na ňu natrafili paparazzi. Tí nafotili niekdajšiu hviezdu len v úsporných bikinách a ako vidno, vždy atraktívna blondínka dosť pribrala. Macatý zadok a stehá však neboli to jediné, čím pútala do pozornosť. Do oči bilo aj velikánske tetovanie, ktoré zdobí telo seriálovej Kelly.

Taká vypapaná hádam ešte nebola! Jennie Garth patrila už od nepamäti skôr k štíhlym herečkám. Aj vďaka tomu bola v seriáli Beverly Hills 90210 považovaná za najkrajšiu a inak tomu nebolo ani po prekročení 40-tky. Trojnásobná mamina sa ešte donedávna pýšila luxusnou postavičkou, ktorou tromfla aj mladšie ročníky. Tie časy sú však už minulosťou. 


Pozrite si tiež: 


Jennie zhruba počas dvoch rokov viditeľne pribrala a zmeny na jej kedysi štíhlom tele sú dosť viditeľné. Potvrdzujú to aj zábery, ktoré pochádzajú z herečkinej dovolenky. Pri pohľade na ne si ale každý okrem kyprého tela všimne tiež výstredné tetovanie, zdobiace ľavý bok jej tela.  

V súvislosti s premenou seriálovej kočky sa viacerí zhodujú, že je výsledkom pozitívneho a šťastného obdobia, ktoré Garth momentálne prežíva. Od apríla je totiž zasnúbená s kolegom Davidom Abramsom, ktorý priznal, že známu blondínku miluje každým dňom stále viac. Nuž, nech mu to len vydrží... 

Jennie Garth, známa najmä ako Kelly zo seriálu Beverly Hills 90210, skrýva pod šatami obrovské tetovanie.
Zobraziť galériu (5)
Jennie Garth, známa najmä ako Kelly zo seriálu Beverly Hills 90210, skrýva pod šatami obrovské tetovanie.

Viac o téme: Jennie GarthBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu