Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Supermodelka odhalila krutú realitu: FOTO len pre odvážnych!

Tyra Banks ukázala fanúšikom svoju pravú tvár. Zobraziť galériu (11)
Tyra Banks ukázala fanúšikom svoju pravú tvár.

LOS ANGELES - Na toto by si trúfla maloktorá žena! Pre svet šoubiznisu je typická dokonalosť, ktorá sa na bežných ľudí valí z každej strany. V poslednej dobe ale hviezdy podľahli trendu prirodzenosti a fanúšikom sa radi ukazujú bez príkras. Nie je však žiadnym tajomstvom, že si pomáhajú rôznymi filtrami, či retušou. Supermodelka Tyra Banks (41) sa však s tým nekašle. Na internete zverejnila fotku svojej skutočnej tváre a pohľad na ňu veru zničí ilúzie nejednému človeku.

Modelka Tyra Banks má za sebou hviezdnu kariéru, ktorú odštartovala už ako 15 ročná. Na konte má fotenia pre tie najprestížnejšie magazíny a v 90-tych rokoch patrila medzi najvychytejšie manekýnky. Zhruba osem rokov bola tmavovláska anjelikom Victoria´s Secret. Pričuchla tiež k herectvu a dodnes sa objavuje na televíznych obrazovkách. 

Svet preto pozná Tyru ako krásnu ženu, ktorá ohuruje svojím vzhľadom pri každej príležitosti. Realita je však úplne iná. Bez retuše, úprav a líčenia supermodelka až tak nádherne nevyzerá. Práve naopak. Mnohí sa pri pohľade na jej prirodzenú tvár dokonca zhodujú v tom, že je to riadna katastrofa. 

Banks si však z kritiky ťažkú hlavu nerobí a stále častejšie vešia na internet zábery, na ktorých je neupravená a bez mejkapu. „Poznáte to, keď ľudia zverejňujú fotky, ku ktorým píšu, že nepoužili žiadny filter, ale vy vidíte, že to tak nie je?! Alebo si trošku pomôžu retušou a potom klamú, že sú prirodzení a skutoční?! Tak, ja som sa rozhodla vám naservírovať svoju pravú tvár,” pripísala k momentke modelka.

Otvorene priznáva, že pôvodne chcela aspoň zmierniť obrovské kruhy pod očami.  „Potom som si povedala, že nie. Chcem vám predsa ukázať moju skutočnú podobu. Možno si poviete, och to je drsné! Ale vy ste skvelí. Zaslúžite si vedieť, ako naozaj vyzerám,” uzavrela Tyra, ktorá si sympatie zaslúži minimálne za odvahu.  

Tyra Banks má odvahy na rozdávanie. Svetu sa ukázala bez líčenia a príkras.
Zobraziť galériu (11)
Tyra Banks má odvahy na rozdávanie. Svetu sa ukázala bez líčenia a príkras.

Viac o téme: Tyra Banks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu