Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Miliardárska dcéra v bikinách: Intímna fotka ako bonus!

Tamara Ecclestone sa na sociálnych sieťach pýši svojou postavičkou. Zverejňuje aj zábery, na ktorých dojčí svoju dcérku. Zobraziť galériu (11)
Tamara Ecclestone sa na sociálnych sieťach pýši svojou postavičkou. Zverejňuje aj zábery, na ktorých dojčí svoju dcérku.

BAHAMY - Patrí toto na web?! Dcéra bossa F1 Tamara Ecclestone (30) popri mamičkovských povinnostiach stíha byť aktívna aj na sociálnych sieťach. V uplynulých dňoch ich zahltila fotkami z luxusnej dovolenky, ktorú si užíva v spoločnosti svojho manžela a maličkého dieťatka. Okrem toho, že sa bohatá dcérenka pochválila ukážkovou figúrou, pridala aj pomerne kontroverzný a osobný záber, na ktorom dojčí svoju ratolesť.

Dcéra britského boháča Bernieho Ecclestone - Tamara nie je žiadna hanblivka. Potvrdila to napríklad aj v roku 2013, keď sa úplne nahá objavila na stránkach známeho pánskeho magazínu. Bežných ľudí v minulosti pokojne pustila aj do svojho súkromia. Na obrazovkách totiž bežala jej vlastná reality šou.


Mohlo by vás zaujímať: 


Pred viac ako rokom sa tmavovláska stala mamičkou, no na svojom správaní toho veľa nezmenila. Prostredníctvom sociálnych sietí svet pravidelne informuje novinkami zo života a zverejňuje napríklad aj zábery v bikinách.

Bohatá dedička si momentálne užíva luxus na dovolenke na Bahamách a okrem plavkovej fotografie pridala aj pomerne kontroverznú momentku. Tamara totiž na internet zavesila záber, na ktorom dojčí svoju dcérku Sophiu. „Pri plávaní človek vysmädne,” pripísala k intímnej fotke tmavovláska. Komentáre jej priaznivcov sa výrazne líšili. Kým mnohé ženy boli nadšené, niektorí fanúšikovia si myslia, že zverejnenie takéhoto okamihu nie je príliš vhodné. Vy môžete vyjadriť svoj názor v ankete pod článkom.   

Tamara Ecclestone zverejnila na instagrame fotku, na ktorej dojčí svoju dcérku.
Zobraziť galériu (11)
Tamara Ecclestone zverejnila na instagrame fotku, na ktorej dojčí svoju dcérku.

Viac o téme: Tamara Ecclestone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu