Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Takto ju na Markíze nikdy neuvidíte! Seriálová mrcha je v skutočnosti naozaj sexi

Lucrezia Lante della Rovere sa objavuje v seráli Dáma v závoji naobliekaná, v skutočnosti nemá problém s nahotou. Zobraziť galériu (9)
Lucrezia Lante della Rovere sa objavuje v seráli Dáma v závoji naobliekaná, v skutočnosti nemá problém s nahotou.

RÍM - Kto by to bol na ňu povedal?! Televízia Markíza začala pred pár dňami vysielať romanicko-historický seriál Dáma v závoji. V ňom účinkuje aj talianska herečka Lucrezia Lante della Rovere (48), ktorá stvárňuje intrigánku Adelaide. Tá sa pred kamerami ukazuje v dobových kostýmoch oblečená od hlavy až po päty, no v reálnom živote nemá sympatická umelkyňa vôbec problém s nahotou.

Takúto ju nepoznáme! V talianskom počine Dáma v závoji, ktorý aktuálne vysiela televízia Markíza, nie je núdza o atraktívne ženy. Ústrednú postavu v ňom stvárňuje kráľovná krásy z roku 2008 Miriam Leone, známa aj ako modelka a moderátorka. Pri sledovaní tohto diela by však asi málokto veril tomu, že šarm nechýba ani jej seriálovej tete Adelaide Grandiovej, ktorú hrá herečka Lucrezia Lante della Rovere.     

Dej seriálu sa totiž odohráva koncom 19. storočia a keďže Lucrezia stvárňuje ženu v rokoch, sú tomu prispôsobené tiež jej outfity. A hoci väčšina Slovákov vďaka tomuto vníma herečku ako málo atraktívnu, v jej rodnom Taliansku dobre vedia, že umelkyňa je poriadna dračica. 

Pred pár rokmi napríklad pózovala vyzlečená pre magazín A, na konte má aj odhalené scény. Keď sa Lucrezia usmieva na profesionálnych záberoch, človeku sa až nechce veriť, že pozerá na tú seriálovú mrchu. Umelkyňa stvárnila pred kamerami rôzne úlohy. V roku 2008 sa dokonca objavila aj v bondovke Quantum of Solace. Sympatická ryšavka je matkou 27-ročných dvojičiek a jej meno sa v minulosti spájalo s viacerými talianskými umelcami. 

Predstaviteľka seriálovej intrigánky Adelaide je v skutočnosti šarmantná päťdesiatníčka.
Zobraziť galériu (9)
Predstaviteľka seriálovej intrigánky Adelaide je v skutočnosti šarmantná päťdesiatníčka.

Viac o téme: Lucrezia Lante della RovereDáma v závoji
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu