Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Paloma z Keď budeš moja priberá každým dňom: Také brucho sa často nevidí!

Silvia Navarro sa už čoskoro stane mamičkou. Zobraziť galériu (5)
Silvia Navarro sa už čoskoro stane mamičkou.

MEXIKO – Pribratá, no šťastná! Herečka Silvia Navarro (36), Slovákom známa najmä ako predstaviteľka Palomy z telenovely Keď budeš moja, sa v týchto dňoch pripravuje na svoju najväčšiu životnú rolu. Už čoskoro totiž privedie na svet prvé dieťatko. Radosť z rastúceho bruška prežíva seriálová zberačka kávy vskutku originálne.

Zaoblila sa! Kým minulý rok narobila mexická herečka Silvia Navarro rozruch projektom, v rámci ktorého sa predviedla ako tanečnica pri tyči, dnes by si na túto aktivitu určite netrúfla. Kráska známa najmä z telenovely Keď budeš moja totiž nosí pod srdcom svoje prvé bábätko. Jeho otcom je blondínkin priateľ Gerardo Casanova, s ktorým tvorí pár zhruba tri roky.


Pozrite si tiež: Paloma z Keď budeš moja po viac než 10 rokoch: Schudnutá tancuje pri tyči!


Silvia je momentálne v druhom trimestri tehotenstva a chvíle radostného očakávania si maximálne užíva. S rastúcim bruškom sa nedávno pochválila aj na twitteri. Oblečená do trička s nakresleným vykúkajúcim bábätkom nepochybne zlepšila náladu viacerým fanúšikom.

Seriálová Paloma potvrdila dohady o tehotenstve začiatkom februára. Urobila tak v relácii jednej z mexických televízii a prostredníctvom sociálnych sietí. „Boh mi zoslal do cesty bytosť, ktorá ešte ani nevie, že ju milujem najviac na svete! Dnes vám chcem s hrdosťou a predovšetkým s láskou oznámiť, že budem mama,” uviedla vtedy telenovelová hviezda, ktorá zrejme už čoskoro odsunie pracovné aktivity na vedľajšiu koľaj. 

Silvia Navarro si užíva rastúce bruško originálnym spôsobom.
Zobraziť galériu (5)
Silvia Navarro si užíva rastúce bruško originálnym spôsobom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu