Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vojna Angeliny Jolie so svokrou: Bradova matka neskutočne zúri!

Angelina Jolie neprežíva práve najlepšie obdobie. Zobraziť galériu (3)
Angelina Jolie neprežíva práve najlepšie obdobie. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Sú na nože! Angelina Jolie (39) nikdy príliš nevychádzala so svojou svokrou Jane Pitt. A zdá sa, že ich vzťahy ani lepšie nebudú. Príčinou je brunetkina dcéra Shiloh, ktorá sa oblieka ako chlapec a aj sa tak správa. Jej rodičia to tolerujú, no konzervatívna stará mama nie. Dokonca vraj vyvíja snahu, aby jej vnučka bola hospitalizovaná a chodila na terapie.

Vrie to u nich! Horúcou témou v zahraničných médiách je aktuálne situácia v domácnosti Angeliny Jolie a Brada Pitta. Hercova matka Jane sa im totiž až príliš stará do výchovy detí a špeciálny problém má so Shiloh. 

Už dávno je známe, že dievčatko o sebe rozmýšľa v inom rode a chce sa volať John. Nehráva sa s bábikami, namiesto toho behá po futbalovom ihrisku a na spoločenské udalosti chodí v obleku. Konzervatívni starí rodičia sa s tým však údajne nedokážu zmieriť. 

„Nie je normálne, aby Shiloh teraz chcela byť chlapcom. Je to problém, s ktorým treba niečo robiť,” tlmočil zdroj názor Bradovej matky médiám. K hádke došlo na verejnosti a podľa očitého svedka bola dosť ostrá. Jane dokonca vyslovila názor, že jej vnučka by mala byť hospitalizovaná a podrobovať sa terapiám. Angelina sa údajne po týchto slovách odvrátila a nahnevaná odišla preč. Ako sa v minulosti vyjadrila, žiadnemu svojmu dieťaťu nemieni v ničom brániť a dcérku naplno podporuje. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu