Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šoubiznis sa lúči so známym komikom: Madonna mu nechala nohavičky, Drew Barrymore hore bez!

David Letterman sa po 33 rokoch rozlúčil so svojou talkšou. Hlavu v smútku majú diváci aj celebrtiy. Zobraziť galériu (11)
David Letterman sa po 33 rokoch rozlúčil so svojou talkšou. Hlavu v smútku majú diváci aj celebrtiy.

LOS ANGELES - Je koniec! Šou Late Night with David Letterman sa v Amerike tešila popularite dlhých 33 rokov. Jej moderátor David Letterman (68), ktorého milujú diváci, ale hádam aj všetky celebrity, sa rozhodol odísť do dôchodku. V súvislosti s tým zahltili svet internetu dojemné odkazy plné vďaky a smútku.

Veľkolepá rozlúčka! Americká televízna stanica odvysielala v stredu večer posledný diel obľúbenej šou komika Davida Lettermana. Ten v priebehu rokov vyspovedal pred kamerami mnohé celebrity, prominentov, ale aj vrcholových politikov. Pre moderátora sú typické svojský humor, sarkazmus a pohotovosť, vďaka čomu sa stal akýmsi miláčikom hviezd. 

Nečudo, že s Lettermanom sa mnohí z nich lúčili aj prostredníctvom sociálnych sietí. Pomerne blízko mala k moderátorovi napríklad speváčka Madonna. „Och, Dave, budeš mi hrozne chýbať. Kam teraz pôjdem do telky, keď budem chcieť povedať to neslušné slovíčko? Máš ešte moje nohavičky?” pripísala k spoločnému záberu blondínka. 

Vulgarizmy kráľovnej popu však nebolo to jediné, čo divákom talkšou utkvelo v pamäti. Spomenúť možno napríklad aj moment, keď mu Lady Gaga zjedla papier s poznámkami, či herečku Drew Barrymore, ktorá mu s obnaženou hruďou zatancovala na stole pri príležitosti jeho narodenín.

Letterman má za sebou odvysielaných viac ako 6 000 častí obľúbenej šou. Viacerí si preto kladú otázku, čomu sa teraz bude venovať. „Ak Boh dá, tak dúfam, že sa stanem novou tvárou scientológie,” poznamenal s humorom sebe vlastným David, ktorý nikdy nemal problém podať si prezidentov, či islamských radikálov.

VIDEO: Pozrite si zostrih toho najlepšieho z talkšou Davida Lettermana.  

David Letterman

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu