Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z bezdomovcov bohaté a slávne hviezdy: Ktoré celebrity živorili na ulici?

Mnohé úspešné a bohaté hviezdy kedysi treli biedu a žili ako bezdomovci. Zobraziť galériu (9)
Mnohé úspešné a bohaté hviezdy kedysi treli biedu a žili ako bezdomovci.

LOS ANGELES – Ich začiatky boli naozaj drsné! Hoci dnes im svet šoubiznisu leží pri nohách a na účte majú milióny, v minulosti im chýbalo to základné – strecha nad hlavou. Reč je o známych tvárach, ktoré na ceste za vysnívanou kariérou museli pretrpieť biedu. Ktoré áčkové celebrity do tejto skupiny patria?

 

 

 

Halle Berry
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Snáď najväčšie prekvapenie prináša minulosť nádhernej herečky Halle Berry. Tá totiž o svete kamier snívala natoľko, že zostala v New Yorku v snahe získať prvé filmové úlohy, hoci bola prakticky na mizine. Výsledok? V roku 1989 krátko prebývala v útulku pre bezdomovcov.
Jim Carrey
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Zabáva celý svet, no sám ako tínedžer dôvod na úsmev nemal. Takýto osud postretol Jima Carreyho, ktorý zanechal strednú školu, aby pomohol rodine pretrpieť finančne náročné časy. S najbližšími býval v dodávke a pracoval ako upratovač.
David Letterman
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Hoci si bez talkšou Davida Lettermana mnoho Američanov nevie predstaviť pohodový večer, on rozhodne nemal vždy ustlané na ružiach. Keď sa v roku 1975 prisťahoval do Mekky americkej kinematografie, prespávať musel v interiéri svojho štvorkolesového tátoša. Našťastie, toto obdobie dlho netrvalo. Pošťastilo mu získať prácu, v rámci ktorej začal písať vtipy pre komika Jimmieho Walkera.
Daniel Craig
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Tak ako prvá spomínaná Bondgirl Halle Berry aj samotný James Bond okúsil drsné podmienky ulice. Keď sa Daniel Craig prisťahoval do Londýna, vo vrecku nemal ani libru. Občas ho prichýlili známi na gauči, no výnimkou uňho neboli ani noci strávené v parku na lavičke. Až pokým nezískal prvú úlohu špióna...
Sylvester Stallone
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Neľahkú cestu musel pretrpieť aj hollywoodsky veterán, ktorého svet spoznal ako neporaziteľného Ramba. Sylvester Stallone zostal na ulici po tom, čo ho poslali kade-ľahšie z nájomného bytu. Herec tak tri týždne prespával na autobusovej stanici a dokonca prijal rolu vo filme pre dospelých, aby získal peniaze a mohol sa opäť postaviť na vlastné nohy.
Shania Twain
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Život sa nemaznal ani s populárnou country speváčkou Shaniou Twain, ktorá prežila naozaj kruté detstvo. Vo veku 14 rokov živorila v takých chudobných podmienkach, že sa jej matka rozhodla presťahovať do útulku v Toronte. Chcela tak sebe a deťom zabezpečiť aspoň pravidelnú stravu. Až 5-násobná držiteľka ceny Grammy kvôli chudobe už od ôsmich rokov spievala po baroch.
Kelly Clarkson
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Príbeh ako z rozprávky sa podaril naplniť mladučkej Kelly Clarkson po tom, čo zvíťazila v americkej Superstar a jej albumy sa začali predávať po celom svete. Málokto však vie, že rodáčke z Texasu vyhorelo bývanie v Los Angeles hneď, ako sa prisťahovala. A keďže v meste nikoho nepoznala, nenapadlo jej nič iné, ako stráviť zopár nocí v aute. Našťastie, otázku náhradného bývania vyriešila pomerne rýchlo. Záhadou ostáva už len to, prečo si dočasne nezaplatila aspoň motel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu