Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nová Marilyn Monroe je fakt kus: Och, a pozrite na tú fešnú »mamu«!

Kelli Garner (vľavo) je kočka. Jej seriálová mama Susan Sarandon je už dlhé roky považovaná za atraktívnu ženu. Zobraziť galériu (10)
Kelli Garner (vľavo) je kočka. Jej seriálová mama Susan Sarandon je už dlhé roky považovaná za atraktívnu ženu.

LOS ANGELES – Jedna krajšia ako druhá! Začiatkom týždňa sa konala slávnostná premiéra seriálu The Secret Life Of Marilyn Monroe, v ktorom stvárnila ústrednú postavu herečka Kelli Garner (31). Blonďavá kráska svoj sexepíl predviedla nielen pred kamerami, ale i na červenom koberci. No nebola jediná. Pohľady prítomných na seba strhávala aj oscarová diva Susan Sarandon (68), ktorá sa v počine zhostila úlohy mamy jednej z najväčších bohýň všetkých čias.

Skoro ako rovesníčky! Oscarová herečka Susan Sarandon sa radí k hviezdnym dámam, ktoré na svoj vek rozhodne nevyzerajú. Hoci má umelkyňa na krku sedemdesiatku, hravo popletie hlavu aj výrazne mladším ročníkom. Inak tomu nebolo ani na pondelkovej premiére nového seriálu o Marilyn Monroe, na ktorú zavítala brunetka v jednoduchých čiernych šatách. Hoci nešlo o žiadny výrazný, či provokatívny model, umelkyňa bola aj napriek tomu neprehliadnuteľná.

V centre pozornosti bola okrem Susan aj jej mladšia kolegyňa Kelli Garner. Tá v seriáli stvárnila jej dcéru, Marilyn Monroe, ktorá je považovaná za najväčší sexsymbol 50. rokov 20. storočia. Život blonďavej krásky bol poznačený škandálmi a tvorcovia počinu The Secret Life Of Marilyn Monroe sľubujú divákom, že sa pri jeho sledovaní určite nebudú nudiť. „Monroe bola zosobnením sexu, no jej prvé manželstvo skrachovalo, paradoxne, kvôli jej frigidite. Po ďalších búrlivých vzťahoch si uvedomila, akú veľkú silu jej zovňajšok vlastne dáva. Uvidíte Marilyn v takom svetle, v akom ste ju ešte nevideli,” komentovali svoje dielo v jednom z rozhovorov samotní autori. Či mali pravdu, sa uvidí už čoskoro.  

Kelli Garner má sexepílu na rozdávanie. Nečudo, že ju obsadili do úlohy Marilyn Monroe.
Zobraziť galériu (10)
Kelli Garner má sexepílu na rozdávanie. Nečudo, že ju obsadili do úlohy Marilyn Monroe.

VIDEO: Upútavka k seriálu The Secret Life Of Marilyn Monroe. 

The Secret Life Of Marilyn Monroe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu