Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Problémy filmového Batmana stopli nahrávanie filmu: Má za sebou bolestivé zranenie

Christian Bale Zobraziť galériu (10)
Christian Bale (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Filmová spoločnosť Twentieth Century Fox musela zrušiť plánované nakrúcanie adaptácie mysteriózneho románu The Deep Blue Good-by (1964) Johna D. MacDonalda. Dôvodom je zranenie predstaviteľa hlavnej úlohy Christiana Balea.

Štyridsaťjedenročný rodák z waleského Haverfordwestu si krátko pred nakrúcaním drámy The Big Short roztrhol predný skrížený väz v kolene, čo mu znemožnilo nakrúcanie The Deep Blue Good-by, ktoré by malo byť pre neho fyzicky náročnejšie ako prvý menovaný projekt.

Triler v réžii Jamesa Mangolda s Petrom Dinklageom a Nicolou Peltz v ďalších úlohách mali začať nakrúcať v máji na Floride a v Portoriku, no aktuálne produkciu odložili na neurčito. Ako uvádza magazín The Hollywood Reporter, podľa niektorých zdrojov to znamená definitívny koniec projektu, iní však tvrdia, že ho len odsunuli na neskôr. Snímka by totiž mohla byť pre Fox začiatkom rozsiahlej filmovej série, pretože The Deep Blue Good-by je prvá zo série 21 MacDonaldových kníh o Travisovi McGeem. Podľa portálu Deadline by sa režisér Mangold mohol k projektu znovu dostať po dokončení tretieho filmu o mutantovi Wolverinovi s Hughom Jackmanom v hlavnej úlohe, ktorého americká premiéra je v súčasnosti naplánovaná na marec 2017. 

Christian Bale má na konte Oscara a Zlatý glóbus za výkon v snímke Fighter (2010). Okrem toho je známy hlavnou rolou v batmanovkách Batman začína (2005), Temný rytier (2008) a Návrat Temného rytiera (2012), ale aj snímkami ako Americké Psycho (2000), Mandolína kapitána Corelliho (2001), Equilibrium (2002), Mechanik (2004), Drsné časy (2005), Temný úsvit (2006), Dokonalý trik (2006), 3:10 vlak do Yumy (2007), Partička B. D. (2007), Verejní nepriatelia (2009) alebo Špinavý trik (2013), za ktorú si vyslúžil nominácie na Oscara i Zlatý glóbus. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu