Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Túto Kardashianku musíte milovať! Pozrite, čo stvára v posteli

Kendall Jenner si fotenie v posteli užila. Zobraziť galériu (14)
Kendall Jenner si fotenie v posteli užila.

LOS ANGELES – Ruky hore, kto by ju chcel do postele! Meno Kendall Jenner (19) sa mnohým spája najmä s televíznou rodinou Kardashianovcov, ktorá má vlastnú reality šou. Ambiciózna tmavovláska však intenzívne pracuje na tom, aby sa o nej hovorilo hlavne v súvislosti s modelingom. Ukazuje sa preto na prehliadkových mólach a prijíma aj ponuky rôznych magazínov. Najnovšie fotenie, počas ktorého sa váľala v perinách, možno pokojne označiť za vydarené.

Mladá a hravá! Známy televízny klan Kardashianovcov má svojich priaznivcov, no početnej skupine ľudí lezie hore krkom. Svojské sestry, ktoré toho doposiaľ veľa nedokázali, sú v centre pozornosti vďaka škandálom a tomu, že sa pretŕčajú pri každej možnej príležitosti. Devätnásťročná Kendall Jenner sa však v rozhovoroch netají tým, že by bola radšej vnímaná ako modelka než kontroverzná televízna postavička.


Pozrite si tiež: Hviezda z telky ukázala bradavky: Sestry puknú od závisti!


Túto tému neobišla manekýnka ani v najnovšom vydaní magazínu GQ. „Moji nevlastní súrodenci si tento život vybrali. No ja a moja mladšia sestra sme sa tam len tak ocitli. Nemali sme v tom žiadne slovo,” poznamenala v rozhovore Kendall, ktorá je spoločne s Kylie dcérou bývalého športovca Brucea Jennera. „Mala som 10 rokov, keď sa šou začala nakrúcať. Príliš si nepamätám, aké to bolo pred tým,” dodala brunetka.

Oveľa zaujímavejšie ako rozhovor sú však fotografie, ktoré aktuálne číslo spomínaného časopisu zdobia. Kendall na nich pózuje v spodnej bielizni a na vybraných záberoch si nahé prsia kryje rukami. Fotky vznikali aj v posteli a pri pozeraní videa zo zákulisia si zrejme nejeden chlap povie, že by mladej modelke ochotne robil v perinách spoločnosť. 

VIDEO: Zábery z fotenia Kendall Jenner pre magazín GQ. 

Kendall Jenner fotenie pre GQ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu