Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásku z Armageddonu načapali paparazzi: Odpadnete, je krásna aj bez mejkapu!

Liv Tyler je krásna aj bez mejkapu. Zobraziť galériu (6)
Liv Tyler je krásna aj bez mejkapu.

MIAMI – To sa často nevidí! Liv Tyler (37), herečka známa aj z filmu Armageddon, sa aktuálne stiahla do úzadia. Nedávno sa stala druhýkrát mamičkou, a tak sa naplno venuje rodičovským povinnostiam. No ako sa zdá, popri nich akosi zabúda na úpravu svojho zovňajšku. Dcéra slávneho speváka Stevena Tylera (67) si to však môže dovoliť. Je totiž prirodzene krásna.

Prebúdzať sa vedľa nej nemusí byť zlé! Mejkap dokáže robiť zázraky, o tom niet pochýb. Pár správnych ťahov štetcom premení aj sivú myšku na neprehliadnuteľnú krásku. Známe herečky a speváčky sa na nás usmievajú prevažne dokonale nalíčené a upravené. Keď sa preto niekde objavia fotky, na ktorých sú prirodzené, mnohé nás často zaskočia.

K príjemným prekvapeniam ale možno pokojne zaradiť herečku Liv Tyler. Kráska známa z filmu Armageddon momentálne dovolenkuje s rodinkou v Miami, kde na ňu narazili paparazzi. Tým sa podarilo dlhovlasú tmavovlásku odfotiť bez štipky mejkapu a s mierne opuchnutou  a unavenou tvárou. Tá je zrejme následkom toho, že herečka po nociach vstáva k nedávno narodenému synčekovi.

Z únavy si však Liv nič nerobí. Potvrdzujú to aj slová, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach. S fanúšikmi sa intenzívne delí o fotky malého bábätka a pridáva aj vyznania plné lásky. „Som úplný blázon do týchto ručičiek. Jednoducho stále nemôžem uveriť, že tento človiečik rástol v mojom bruchu. Som naplnená láskou,” pripísala k jednému zo záberov umelkyňa. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu