Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nechutne prachatý boháč spravil z Mariah Carey opäť kočku: Aha, ako teraz vyzerá!

Mariah Carey sa v poslednom čase podarilo schudnúť. Zobraziť galériu (9)
Mariah Carey sa v poslednom čase podarilo schudnúť. (Zdroj: profimedia.sk a instagram)

NEW YORK - Láska s ňou robí divy! Časy, keď sa speváčke Mariah Carey (45) drali faldiky zo všetkých strán, sú už minulosťou. Plavovláske sa v poslednom čase podarilo zhodiť pár kíl a teraz doslova žiari. Niet pochýb, že veľký podiel na tom má jej aktuálny milenec, austrálsky miliardár James Packer (48).

Dvojitá brada je fuč! Zhruba pred rokom bola spevácka diva Mariah Carey na dne. Dôvodom bola nevera jej, dnes už exmanžela, Nicka Cannona. Plavovláska patrí k tým ľuďom, čo problémy zajedajú jedlom. A počas toho, ako jej manželstvo krachovalo, toho veru pojedla až-až. Vysledok? Kilá navyše a strata sexepílu. 


Pozrite si tiež: 


Po tom, čo súd manželstvo prominentnej dvojice rozviedol, Mariah nemala o nápadníkov núdzu. Ba čo viac, polepšila si. Cestu jej skrížil austrálsky boháč James Packer, ktorý je vraj do umelkyne úplný blázon. Vzťah a láska majú pozitívny vplyv aj na speváčku. Carey vyzerá spokojne, šťastne a dokonca sa jej podarilo schudnúť. 

Hoci umelkyňa a pracháč nerandia dlho, zdroje z ich okolia sa zhodujú v tom, že ide o pomerne intenzívny vzťah. „Trávia spolu veľmi veľa času. Mariah je podľa neho tá pravá,” povedal pre Us Weekly jeden z priateľov dvojice. Obaja majú za sebou už dve nevydarené manželstva. Nechajme sa prekvapiť, či to teraz už bude navždy...

Speváčka Mariah Carey po boku bohatého milenca Jamesa Packera doslova žiari. Dokonca sa jej podarilo zhodiť pár kíl.
Zobraziť galériu (9)
Speváčka Mariah Carey po boku bohatého milenca Jamesa Packera doslova žiari. Dokonca sa jej podarilo zhodiť pár kíl.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu