Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozvod americkej hviezdy: Výška alimentov vás posadí na zadok!

Jeremy Renner Zobraziť galériu (9)
Jeremy Renner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americký herec Jeremy Renner a kanadská modelka Sonni Pacheco, ktorí sa v súčasnosti rozvádzajú, sa dohodli na spoločnej výchove ich dvojročnej dcéry Avy Berlin. Za dieťa budú tiež obaja aj naďalej niesť spoločnú právnu zodpovednosť. Pacheco pritom súd žiadala o výhradnú fyzickú starostlivosť. Tvrdila totiž, že Rennerov dom nie je pre Avu bezpečný, pretože sa v ňom nachádza napríklad bazén bez oplotenia či zbierka zbraní.

Štyridsaťštyriročný rodák z kalifornského Modesta bude Kanaďanke mesačne prispievať na ich jediného spoločného potomka sumou 13-tisíc dolárov (v prepočte približne 12-tisíc eur). Samotnú Pacheco však Renner už ďalej nebude finančne podporovať. Vyplýva to z predmanželskej zmluvy, o ktorej neskôr modelka tvrdila, že je falošná, a chcela, aby ju súd vyhlásil za neplatnú. Dvojica sa zosobášila 13. januára 2014. Pacheco podala žiadosť o rozvod už v decembri, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi. 

Jeremy Renner sa stal známym hlavnou úlohou v oscarovej vojnovej dráme Smrť čaká všade (2008), ktorá mu vyniesla aj prvú nomináciu na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied v kariére, pričom v roku 2011 ho na Oscara nominovali znovu - tentoraz za vedľajšiu rolu v kriminálnej dráme Mesto (2010). Zahral si tiež vo filmoch Jej prípad (2005), Legendy z Dogtownu (2005), O 28 týždňov (2007), Zabitie Jesseho Jamesa zbabelcom Robertom Fordom (2007), Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011), Thor (2011), Avengers: Pomstitelia (2012), Bourneov odkaz (2012), Špinavý trik (2013) alebo Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc (2013). Tento rok sa predstaví v snímkach Avengers 2: Vek Ultrona a Mission: Impossible - Národ grázlov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu