Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zvrat v rozvode kontroverznej silikónky: Stačilo naozaj málo!

Wiz Khalifa a Amber Rose Zobraziť galériu (8)
Wiz Khalifa a Amber Rose (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký rapper Wiz Khalifa a jeho manželka, modelka Amber Rose, ktorí sa momentálne rozvádzajú, sa dohodli na spoločnej výchove ich dvojročného syna Sebastiana. Stalo sa tak po tom, čo si 31-ročná modelka vypočula skladbu See You Again, ktorú jej manžel nahral na soundtrack snímky Rýchlo a zbesilo 7.

Wiz Khalifa v pesničke rapuje práve o rodine, pričom svoju manželku požiadal, aby si skladbu vypočula. Rose text skladby tak dojal, že rapperovi zavolala a následne sa dohodli na výchove ich syna.

Dvadsaťsedemročný rapper sa začal s Amber Rose stretávať v roku 2011, v marci nasledujúceho roku sa zasnúbili a svadba sa konala 8. júla 2013. Spomínaný syn Sebastian prišiel na svet 21. februára 2013. Modelka vlani v septembri podala žiadosť o rozvod, pričom tvrdila, že ju manžel podvádzal, pričom sama poprela špekulácie, že mala aféru s rapperom a hercom Nickom Cannonom. Khalifa obvinenia z nevery poprel až koncom februára. 

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. V septembri 2006 vydal prvý album Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza na treťom albume Rolling Papers (2011). Nasledovali nahrávky Mac & Devin Go To High School (2011), ktorú nahral so Snoop Doggom, O.N.I.F.C. (2012), spoločné EP s Currencym s názvom Live In Concert (2013) a štúdiovka Blacc Hollywood (2014). S poslednou menovanou sa mu podarilo po prvý raz dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Rapper získal jednu Billboard Music Award či jednu BET Award, ale napríklad aj sedem nominácií na Grammy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu