Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Robbie Williams už čoskoro v Bratislave: Na Slovensko prinesie aj ďalšie hviezdy

Robbie Williams Zobraziť galériu (12)
Robbie Williams (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Robbie Williams sa už čoskoro predvedie aj slovenským fanúšikom. Zavíta k nám v rámci turné Let Me Entertain You Tour . Predskokanom anglického speváka Robbieho Williamsa na jeho koncerte v Bratislave bude švédske sesterské trio Baskery. Štyridsaťjedenročný interpret si hudobníčky pre podujatie, ktoré sa uskutoční 18. apríla v Slovnaft Aréne, sám vybral. Baskery pritom hudobnú hviezdu nielen uvedú, ale s ním aj vystúpia.

Robbie Williams si sám vybral skupinu, ktorá mu bude robiť predskokana. Je to švédske sesterské trio Baskery. U nás nie veľmi populárna skupina žne úspechy po celom svete a každý, kto ich videl a počul naživo, tvrdí, že niečo také úžasné sa len tak nevidí. 

Sympatická trojica hrá na basgitaru, bendžo a akustickú gitaru. Na vystúpeniach ich zvykne sprevádzať aj otec. Mladé muzikantky už spolupracovali s hviezdami ako Madonna, Britney Spears, či Kelly Clarkson. Baskery nielen uvedú fantastického Robbieho, ale spoločne s ním aj vystúpia.

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal jedenásť sólových štúdiových albumov, pričom zatiaľ poslednú nahrávku Under The Radar Volume 1 uviedol na trh 1. decembra. K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po turné skupinu opäť opustil. 

Skupinu Baskery tvoria sestry Greta, Stella a Sunniva Bondesson. Hráčky na basgitaru, bendžo a akustickú gitaru majú na konte EP nahrávku One Horse Down (2007) a albumy Fall Among Thieves (2008), New Friends (2011) a Little Wild Life (2013). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu